Βροχή τα προβλήματα στην Αττική – “Βομβαρδισμένο τοπίο” το Νέο Ηράκλειο – Διακοπές ρεύματος – ΒΙΝΤΕΟ

Τεράστια προβλήματα δημιούργησε στην Αττική η ισχυρή καταιγίδα που έπληξε την πρωτεύουσα τα ξημερώματα. Περισσότερες από 125 κλήσεις για πλημμυρισμένα σπίτια και κοπές δένδρων στην Αττική έχει δεχθεί έως αυτήν την ώρα το κέντρο της Πυροσβεστικής, ενώ οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες περιοχές μετατράπηκαν σε ποτάμια από την καταρρακτώδη βροχή που […]

NEWSROOM
Βροχή τα προβλήματα στην Αττική – “Βομβαρδισμένο τοπίο” το Νέο Ηράκλειο – Διακοπές ρεύματος – ΒΙΝΤΕΟ

Τεράστια προβλήματα δημιούργησε στην Αττική η ισχυρή καταιγίδα που έπληξε την πρωτεύουσα τα ξημερώματα.

Περισσότερες από 125 κλήσεις για πλημμυρισμένα σπίτια και κοπές δένδρων στην Αττική έχει δεχθεί έως αυτήν την ώρα το κέντρο της Πυροσβεστικής, ενώ οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες περιοχές μετατράπηκαν σε ποτάμια από την καταρρακτώδη βροχή που έπληξε το λεκανοπέδιο τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι περιοχές που παρουσιάστηκε το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν το Ηράκλειο, η Νέα Ιωνία, το Αιγάλεω, το Περιστέρι και το Μοσχάτο, όπου οι κλήσεις για αντλήσεις υδάτων παρουσιάζουν αυξητική τάση, καθώς ανοίγουν τα καταστήματα, πολλά από τα οποία οι ιδιοκτήτες τους τα βρίσκουν πλημμυρισμένα.

Αυξημένη κίνηση επικρατεί μέχρι αυτήν την ώρα και στους δρόμους όπως ήδη σας έχει ενημερώσει το dikastiko.gr

Διακοπές ρεύματος

Διακοπές ρεύματος σε ορισμένες περιοχές της Αττικής προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις που σημειώνονται το πρωί.

Τα προβλήματα εντοπίζονται σε τμήματα των περιοχών Αλίμου, Αργυρούπολης, Νέου Ηρακλείου και Αλσούπολης και η αποκατάσταση σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ αναμένεται σύντομα.

Μεγάλες καταστροφές στο Νέο Ηράκλειο

Η πρωινη καταιγίδα προκάλεσε σοβαρότατα προβλήματα στο Νέο Ηράκλειο. Έπεσαν δέντρα επάνω σε καταστήματα και σταθμευμένα οχήματα και η εικόνα θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο.

Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική λόγω πτώσης δέντρων

Αυτήν την ώρα επικρατεί κίνηση σε όλους τους οδικούς άξονες της Αττικής, αλλά σύμφωνα με την Τροχαία φαίνεται πως έχει πτωτική τάση. Το πρόβλημα παραμένει στη λεωφόρο Κηφισού, όπου επικρατεί μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Λόγω πτώσης δένδρων διεκόπη, σύμφωνα με την αστυνομία, η κυκλοφορία των οχημάτων στα εξής τμήματα της Αττικής:

– Στη λεωφόρο Κύμης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το Μαρούσι, από το ύψος της συμβολής της με τη λεωφ. Πλαπούτα, στο Νέο Ηράκλειο.

– Στη λεωφόρο Κύμης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Μεταμόρφωση, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μαρίνου Αντύπα.

– Στην οδό Μαρίνου Αντύπα, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Φιλοθέης.

– Στην οδό Ανατολής, από το ύψος της οδού Ήρας.

Προβλήματα στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ λόγω πτώσης δέντρου

Προβλήματα στις μετακινήσεις του επιβατικού κοινού με τον ηλεκτρικό έχει δημιουργήσει η πρωινή κακοκαιρία στην Αττική, λόγω πτώσης δέντρου σε σημείο ανάμεσα στους σταθμούς Ειρήνης και Νέου Ηρακλείου.

Αυτήν την ώρα τα δρομολόγια πραγματοποιούνται από Κηφισιά μέχρι Ειρήνη και από Νέα Ιωνία μέχρι Πειραιά, Στο σημείο ήδη βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβετικής Υπηρεσίας.

ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: protothema.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ