Τετάρτη 06 Ιουλίου 2022

Ξαναχτύπησαν οι “Αυτόχθονες Ιθαγενείς”: Επέβαλαν πρόστιμο 2,6 τρισ. στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Το πρόστιμο απεστάλη στην Σύρο και απευθύνεται στον περιφερειάρχη και στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ξαναχτύπησαν οι “Αυτόχθονες Ιθαγενείς”: Επέβαλαν πρόστιμο 2,6 τρισ. στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου EUROKINISSI

Νέο πρόστιμο ύψους 2.656.576.000.000 ευρώ επέβαλαν με εξώδικη γνωστοποίηση στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με υπόχρεους προς πληρωμή τους εκλεγμένους ως αντιπροσώπους (φυσικά πρόσωπα) οι «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς».

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, το πρόστιμο απεστάλη στην Σύρο και απευθύνεται στον περιφερειάρχη και στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ενώ συνοδεύεται από επιστολή.

Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

«Προς περιφέρεια

Σε συνέχεια των συμβατικών υποχρεώσεών σας έναντι ημών, σας γνωστοποιούμε την οφειλή μηνός Ιανουαρίου 2022 και παρακαλούμε για την άμεση εξόφλησή της.

Σας υπενθυμίζουμε ότι έχετε ανεξόφλητη οφειλή η οποία κατέστη εκτελεστή και σας προτρέπουμε για την άμεση τακτοποίησή της.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Κατ’ εξουσιοδότηση της Εθνικής Επιτροπής Συνδιαχειριστών Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών»

Θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί πρόστιμο ύψους 1.799.615.000.000 ευρώ! Κάλεσαν ειδικότερα να πληρώσει οφειλή 1.799.615.000.000 ευρώ και τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκo, ο οποίος αντιμετώπισε το γεγονός με χιούμορ στον λογαριασμό του στο facebook:

“Επεσε πολλή δουλειά για να μετρήσουμε 1 τρις 799 δις 616 εκατομμύρια ευρώ που μας χρέωσαν οι αυτοαποκαλούμενοι αυτόχθονες ιθαγενείς.

Ώρες-ώρες αναρωτιέσαι τι δεν έχεις καταλάβει και τι έχει πάει στραβά σε αυτή τη χώρα. Υπομονή, θα κάνουμε μια συναυλία για να μαζέψουμε αυτά που μας λείπουν”.

Eχουν προηγηθεί επίσης χρηματικό πρόστιμο ύψους 5.950.000 ευρώ σε αστυνομικό του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου και πρόστιμο ύψους 653.000 ευρώ σε υπάλληλο του Δήμου Ρόδου.

Προηγήθηκε εξάλλου η επίδοση εξωδίκου στον δήμαρχο Ρόδου και στο Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου με την οποία δηλώθηκε η ανάκληση της πληρεξουσιότητας και αντιπροσώπευσής τους.

Εκπρόσωπος της «τοπικής επιτροπής συνδιαχειριστών Αυτόχθονων Ιθαγενών Ρόδου/Δωδεκανήσου» πρωτοκόλλησε στον Δήμο Ρόδου οφειλή από σύμβαση απαγόρευσης χρήσης και μεταβίβασης προσωπικών δεδομένων αξιώνοντας από υπάλληλο των διοικητικών υπηρεσιών την πληρωμή εντός 30 ημερών ποσού ύψους 653.000 ευρώ!

Δίπλα από τη σφραγίδα και την υπογραφή του προστίμου υπάρχει και χειρόγραφη αποτύπωση του λογαριασμού σε συστημική τράπεζα που πρέπει να κατατεθεί το ποσό.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ