Πέμπτη 02 Δεκεμβρίου 2021

Ξεκινά η επίταξη γιατρών – Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ – ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

Σε Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ξεκινά η επίταξη γιατρών – Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ – ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

Επίταξη γιατρών: Η επίταξη υπηρεσιών ιατρών που είχε προαναγγείλει η κυβέρνηση όπως έγραψε το dikastiko.gr,  είναι γεγονός καθώς η απόφαση δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) και αφορά στις περιοχές της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας και της Θράκης.

Επίταξη γιατρών

Σύμφωνα με το ΦΕΚ δίδεται εξουσιοδότηση στον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη και την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα, για την επίταξη προσωπικών υπηρεσιών ιατρών παθολόγων, πνευμονολόγων και γενικών ιατρών, για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19. Επίταξη γιατρών

Επίταξη γιατρών: Τι αναφέρει το ΦΕΚ

«Εξουσιοδοτούμε τον Υπουργό Υγείας και την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας, όπως προβούν σε επίταξη προσωπικών υπηρεσιών ιατρών συμβεβλημένων με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας, με έδρα εντός των Περιφερειών Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Θεσσαλίας, ειδικοτήτων Πνευμονολογίας, Παθολογίας και Γενικής Ιατρικής, σύμφωνα με το άρθρο 1 του ν. 4325/2015 (Α’ 47), στο αναγκαίο μέτρο και για χρονικό διάστημα ενός (1) μηνός».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΦΕΚ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

BINTEO OPEN

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ