Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Ξεκινούν σήμερα οι ενδιάμεσες εκπτώσεις – Πότε πέφτουν Black Friday και Cyber Monday

Ποιες Κυριακές θα είναι τα μαγαζιά ανοιχτά

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ξεκινούν σήμερα οι ενδιάμεσες εκπτώσεις – Πότε πέφτουν Black Friday και Cyber Monday eurokinissi

Ενδιάμεσες εκπτώσεις: Ξεκινά σήμερα Δευτέρα η ενδιάμεση, φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος και θα διαρκέσει έως τις 15 Νοεμβρίου. Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να ψωνίσουν σε χαμηλότερες τιμές.

ενδιάμεσες εκπτώσεις

Ενδιάμεσες εκπτώσεις: Ποιες Κυριακές θα είναι τα μαγαζιά ανοιχτά

Επίσης, μέχρι τέλος του έτους απομένουν τρεις Κυριακές, που θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά. Αυτές είναι:

7 Νοεμβρίου 2021 12 Δεκεμβρίου 2021 19 Δεκεμβρίου 2021

Μέσα στο Νοέμβριο έρχονται και οι ειδικές ημέρες εκπτώσεων Black Friday και Cyber Monday.

Μετά τις ενδιάμεσες εκπτώσεις έρχονται Black Friday και Cyber Monday

H Black Friday, oρίζεται συνήθως την τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου, αλλά πάντα ακολουθεί την ημέρα των Ευχαριστιών (25/11). Έτσι, φέτος η Black Friday θα «πέσει» την Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021. Τρεις ημέρες μετά την Black Friday, είναι η σειρά της Cyber Monday, με εκπτώσεις στις αγορές που γίνονται αποκλειστικά και μόνο μέσω του διαδικτύου. ενδιάμεσες εκπτώσεις

Ενδιάμεσες εκπτώσεις: Τι να προσέξουν οι καταναλωτές

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος αναφέρεται στους 5 κανόνες που διασφαλίζουν ότι οι καταναλωτές δεν θα πέσουν θύματα «προσφορών». ενδιάμεσες εκπτώσεις

Οι 5 κανόνες για τους καταναλωτές είναι:

  • Να κάνουν έρευνα αγοράς και να ελέγχουν όχι μόνο την τιμή (αρχική και νέα) αλλά και την ποιότητα των προϊόντων. Επίσης, να αναζητούν στο διαδίκτυο την τιμή του προϊόντος που πρόκειται να επιλέξουν, βάσει κωδικού ή αριθμού μοντέλου, ώστε να είναι βέβαιοι ότι η τιμή που έχουν εντοπίσει είναι η πιο συμφέρουσα.
  • Να οριοθετήσουν τις ανάγκες τους και να προγραμματίσουν με λίστα τις αγορές που πρόκειται να κάνουν, οι οποίες θα συμβαδίζουν με τον προσωπικό ή οικογενειακό τους προϋπολογισμό, αποφεύγοντας αλόγιστες δαπάνες.
  • Να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες και τους όρους της συναλλαγής τους όταν αγοράζουν προϊόντα με δόσεις. Ιδίως για αγορές με πιστωτική κάρτα, να είναι πάντα ενημερωμένοι για τους όρους και τις προϋποθέσεις της συγκεκριμένης αγοράς.
  • Τα προϊόντα πρέπει να φέρουν την αρχική τιμή και την τιμή προσφοράς (όχι το ποσοστό έκπτωσης). Προσοχή! Στις προσφορές συχνά αναγράφεται ότι δεν γίνονται αλλαγές, γι’ αυτό εάν μετανιώσετε, δεν έχετε τη δυνατότητα αλλαγής.
  • Να ζητάνε πάντα την απόδειξη για τα προϊόντα που έχουν αγοράσει. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό και θελήσουν να το επιστρέψουν ή να το αλλάξουν, η επίδειξη της απόδειξης είναι απαραίτητη.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ