Ξυλοδαρμός 31χρονου μέχρι θανάτου: Στον εισαγγελέα ιδιοκτήτες νυχτερινού κέντρου στην Πάτρα
Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για ψευδή κατάθεση, υπόθαλψη εγκληματία και παρεμπόδιση της δικαιοσύνης κατά συναυτουργία
EUROKINISSI Ενώπιον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα (5/1) οι ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου «Αβανταζ» στην Πάτρα, όπου τα ξημερώματα της Κυριακής σημειώθηκε το επεισόδιο που οδήγησε στον θάνατο του 31χρονου Κώστα, έπειτα από ξυλοδαρμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ιδιοκτήτες του καταστήματος, ηλικίας 40 και 56 ετών, συνελήφθησαν καθώς φέρεται να προκύπτει ότι έχει καταστραφεί ή εξαφανιστεί το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας εντός του κλαμπ, το οποίο θεωρείται κρίσιμο για τη διαλεύκανση των συνθηκών υπό τις οποίες εκτυλίχθηκε το φονικό περιστατικό.
Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για ψευδή κατάθεση, υπόθαλψη εγκληματία και παρεμπόδιση της δικαιοσύνης κατά συναυτουργία.
Ξυλοδαρμός 31χρονου μέχρι θανάτου
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, οι δύο άνδρες φέρονται να δήλωσαν αρχικά ότι οι κάμερες είχαν αφαιρεθεί και παραδοθεί στην εταιρεία security που συνεργαζόταν με το κατάστημα. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας φέρεται να διέψευσε τον ισχυρισμό, υποστηρίζοντας ότι είχε επιστρέψει το καταγραφικό σύστημα στους ιδιοκτήτες του κλαμπ εδώ και περίπου έναν μήνα.
Την ίδια ώρα, οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, συνολικά επτά άτομα συμμετείχαν στο αιματηρό επεισόδιο. Από αυτούς, τρεις έχουν ήδη ταυτοποιηθεί και αναζητούνται: πρόκειται για έναν 35χρονο, τον 38χρονο αδελφό του και έναν 29χρονο. Παράλληλα, από τις καταθέσεις μελών της παρέας του θύματος προκύπτει ότι στο περιστατικό συμμετείχαν ακόμη τέσσερα άγνωστα μέχρι στιγμής άτομα.
Σε βάρος και των επτά εμπλεκομένων έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και κατά συρροή.
Η κατάσταση στην Πάτρα παραμένει τεταμένη. Το μεσημέρι της Κυριακής σημειώθηκαν επεισόδια με αντίποινα από συγγενείς και φίλους του θύματος, οι οποίοι προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές σε καφετέρια στην περιοχή των Προσφυγικών, ιδιοκτησίας του επιχειρηματία που διατηρεί και το νυχτερινό κέντρο όπου συνέβη το φονικό.
Για την αποτροπή νέων επεισοδίων, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται από το πρωί της Κυριακής τόσο έξω από το κλαμπ «Αβανταζ» όσο και σε άλλα σημεία της περιοχής, με τις Αρχές να παραμένουν σε αυξημένη επιφυλακή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πάτρα: 8 προσαγωγές για τη φονική συμπλοκή σε μπαρ – Αναζητούνται 3 βασικοί ύποπτοι Θανατηφόρα συμπλοκή σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας, νεκρός 30χρονος ΑΑΔΕ: Στόχος για 72.800 φορολογικούς ελέγχους το 2026 Απεβίωσε η ετεροθαλής αδελφή της Άννας ΦρανκΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

