Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Ύποπτη για κακουργήματα η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα – Μαντάς: Δεν στοιχειοθετούνται με αποδεικτικά στοιχεία

Στο μικροσκόπιο μπαίνει και η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ύποπτη για κακουργήματα η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα – Μαντάς: Δεν στοιχειοθετούνται με αποδεικτικά στοιχεία eurokinissi

Ύποπτη για τέσσερα κακουργήματα είναι η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον Alpha ο δικηγόρος της, Θεόδωρος Μαντάς. Η έρευνα των αρχών για την περιουσία του εκδότη και δημοσιογράφου συνεχίζεται με τις ελληνικές αρχές να έχουν ακόμα και ατύπως επικοινωνήσει με τις αντίστοιχες αρχές στο εξωτερικό ενημερώνοντας εκ των πρωτέρων πως στην Ελλάδα ερευνάται ο πλουτισμός του δημοσιογράφου.

Αναφορικά με τη Μαρία Καρρά, η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος δέσμευσε τους λογαριασμούς και τα περιουσιακά της στοιχεία καθώς της αποδίδονται αόριστα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, μαζί με τον Γιώργο Τραγκα αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ο νομικός της παραστάτης θα τονίσει πως οι κατηγορίες δεν στοιχειοθετούνται με αποδεικτικά στοιχεία και η Μαρία Καρρά ελέγχεται αλλά δεν κατηγορείται ενώ το πόρισμα δεν τους έχει επιδοθεί η θυροκολημμένη διάταξη, πάντως δεν έχει αναφορά σε off shore ή ακίνητα.

Σύμφωνα με τον Θεόδωρο Μαντά η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα κατηγορείται για εκβίαση, απάτη από κοινού σε βάρος του δημοσίου, απιστία και για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Σύμφωνα με το Mega, ο γιoς του Γιώργου Τράγκα, Γιάννης αναμένει τις εξελίξεις ενώ δηλώνει αποφασισμένος να αποδεχτεί την κληρονομιά του πατερά του.

Ο Νίκος Αγαπηνός θα τονίσει πως για τους κληρονόμους οποιαδήποτε εμπλοκή θα προκύψει αν αποδειχτεί γνώση και συμμέτοχή τους σε παράνομες πράξεις.

Η αποδοχή της κληρονομιάς όπως λένε οι δικηγόροι πρέπει να γίνει μέσα στο καλοκαίρι αφού υπάρχει τετράμηνη διορία από την δημοσιοποίηση της διαθήκης.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ