Πέμπτη 09 Δεκεμβρίου 2021

Υπόθεση 8χρονης: “Είμαι αθώα, με πίεσαν κι ομολόγησα” λέει η θεία – Αρνείται τα πάντα τώρα

Δεν έχω κάνει τίποτα, είναι όλα ψέματα», ισχυρίζεται τώρα η θεία του μικρού παιδιού στη Ρόδο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Υπόθεση 8χρονης: “Είμαι αθώα, με πίεσαν κι ομολόγησα” λέει η θεία – Αρνείται τα πάντα τώρα

Υπόθεση 8χρονης: Την ώρα που ολοκληρώνεται η δικογραφίαόπως έγραψε το dikastiko.gr– για την πρωτοφανή σκευωρία της 50χρονης θείας του 8χρονου παιδιού, που εξύφανε ένα διαβολικό σχέδιο για να αποσπάσει ευτελή ποσά από την μητέρα και τον παππού του κι ενώ η  η κόρη της κατηγορούμενης λέει “δεν θέλω να την ξέρω“, η ίδια τα γυρίζει τώρα και ισχυρίζεται πως την πίεσαν να ομολογήσει. 

Υπόθεση 8χρονης

Υπόθεση 8χρονης: “Είμαι αθώα, με πίεσαν κι ομολόγησα” λέει η θεία

Δεν έχω κάνει τίποτα, είναι όλα ψέματα», ισχυρίζεται τώρα η θεία της 8χρονης στη Ρόδο, η οποία κατηγορείται ότι την κακοποίησε και στη συνέχεια εκβίαζε τη μητέρα και τον παππού της για να τους πάρει χρήματα.

Η γυναίκα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και υποστήριξε ότι ομολόγησε μετά από πίεση των αστυνομικών.

Όπως είπε, είχε πάει το σπίτι της 8χρονης για να κάνει παρέα στη μητέρα, όταν άκουσε το παιδί να παραπονιέται ότι πονάει στα γεννητικά της όργανα. Τότε, σύμφωνα με την ίδια, ρώτησε γιατί πονάει το παιδί κι εκείνη της απάντησε πως πονάει καιρό.

«Πήγαμε μέσα στο δωμάτιο να το δούμε, μετά από παρότρυνση της μητέρας. Τη ρώτησα μήπως ήταν βιασμένο, δεν της είπα ότι ήταν σίγουρα. Βάλαμε γάντια, αλλά δεν το αγγίξαμε το παιδί, μόνο είδαμε. Βγάλαμε μια φωτογραφία με το κινητό μου για να τη δείξει η μητέρα στον παιδίατρο», είπε η θεία.

Όσον αφορά στις κατηγορίες ότι τους ζήτησε χρήματα για να μην τους καταγγείλει στο Χαμόγελο του Παιδιού, υποστήριξε ότι δε ζήτησε ποτέ χρήματα ούτε από τη μητέρα, ούτε από τον παππού και ανέφερε το Χαμόγελο μόνο για να τη φοβερίσει, ώστε να μη βγαίνουν τα παιδιά έξω μέχρι αργά.

Διέψευσε επίσης την 11χρονη αδελφή της 8χρονης που κατέθεσε στην αστυνομία ότι είχε πάει το σπίτι όταν έλειπε η μητέρα, πήγε μέσα στο δωμάτιο, όπου κοιμόταν η μικρή της αδελφή και όταν προσπάθησε να μπει μέσα, η θεία έσπρωχνε την πόρτα για να μην ανοίξει. υπόθεση 8χρονης

«Είναι όλα ψέματα, έτσι τη δασκάλεψε η μητέρα της να πει, δεν έχω κάνει τίποτα», είπε.

Αρνήθηκε ακόμα ότι κάνει χρήση ναρκωτικών η ίδια ή ο σύντροφός της.

Ανατροπή στη Ρόδο: Γυναίκα συγγενής κακοκοίησε την 8χρονη και ζητούσε λεφτά

Εκείνος από την πλευρά του υποστήριξε πως η σύντροφός του πήγε να κάνει καλό και βρήκε τον μπελά της.

«Η σύντροφός μου είπε στη μητέρα να πάει το παιδί στον γιατρό. Έβγαλε τη φωτογραφία για να τη δείξει η μητέρα στον παιδίατρο. Προσπάθησε να βοηθήσει και βρέθηκε μπλεγμένη», είπε.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ