Υπόθεση Κολωνού: Απεργία πείνας ξεκίνησε η μητέρα της 12χρονης μετά την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης – ΒΙΝΤΕΟ

«Αν τον είχα απέναντί μου θα τον είχα σκοτώσει και θα ήμουν δίκαια μέσα», δηλώνει από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται.

NEWSROOM
Υπόθεση Κολωνού: Απεργία πείνας ξεκίνησε η μητέρα της 12χρονης μετά την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης – ΒΙΝΤΕΟ

Απεργία πείνας ξεκίνησε μέσα στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού όπου βρίσκεται η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, μετά και την πρόσφατη απόρριψη του αιτήματος που κατέθεσε ώστε να αποφυλακιστεί.

Η 37χρονη μητέρα των οκτώ παιδιών, μεταξύ των οποίων η 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας στην υπόθεση του Κολωνού που συγκλόνισε την κοινή γνώμη, παραμένει στην φυλακή, κατηγορούμενη και η ίδια για μαστροπεία της κόρης της.

Όπως έγραψε το dikastiko.gr, ύποπτη τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων κρίθηκε κατά πλειοψηφία από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο η μητέρα της 12χρονης, της οποίας το αίτημα για αντικατάσταση προσωρινής κράτησης απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Σε μια πρώτη αντίδραση για την απορριπτική απάντηση στο αίτημα αποφυλάκισης από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, η 37χρονη έκανε γνωστό στις 26 Ιανουαρίου πως ξεκινάει απεργία πείνας, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία στην οικογένειά της, ενώ φόβους για πιθανούς κινδύνους για την υγεία της εξέφρασε και η συνήγορος υπεράσπισης, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Eurokinissi

Μητέρα 12χρονης: “Έκανα λάθος που άκουσα τη ΓΑΔΑ – Αν τον είχα απέναντι μου θα τον σκότωνα”

Μιλώντας στο STAR μέσα από τη φυλακή, η μητέρα της 12χρονης αναφερόμενη στον Μίχο λέει: «αν τον είχα απέναντί μου θα τον είχα σκοτώσει και θα ήμουν δίκαια μέσα. Έκανα το λάθος που άκουσα τη ΓΑΔΑ που μου είπε να μην τον πλησιάσω και να μην δώσω κάποιο στοιχείο ότι τον έχω καταγγείλει. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, τώρα δεν θα υπήρχε  και θα ήμουν δίκαια μέσα και όχι άδικα».

Παράλληλα, σε συνέντευξη στην Εφημερίδας των Συντακτών και τη Γιώτα Τέσση, σχετικά με την απεργία πείνας αναφέρει: «Μετά την απόφαση αυτή (σ.σ. την απόρριψη της αποφυλάκισης) ξεκίνησα απεργία πείνας και είμαι αποφασισμένη να το φτάσω μέχρι τέλους, μέχρι να με παίρνουν από κάτω με τα κουταλάκια. Με όση δύναμη μου απομείνει θα φωνάζω ότι είμαι αθώα και δεν έχω τελέσει κανένα αδίκημα. Το ίδιο φωνάζει και το παιδί μου σε όλες τις καταθέσεις του. Ποιες πράξεις θα τελέσω αν βγω από τη φυλακή; Σε ποια παιδιά; Τα παιδιά μού τα έχουν πάρει, δεν έχω την επιμέλεια. Δεν έχω δικαίωμα να έχω τα παιδιά στο σπίτι. Δεν μου φτάνει ότι βίαζαν το παιδί μου, με κατηγορούν για μαστροπό».

Απαντώντας σε ερώτηση για τις σχέσεις με τα παιδιά της η 37χρονη σημειώνει πως εκείνα πιστεύουν στην αθωότητά της. «Τα παιδιά μου με αγαπάνε όπως τα αγαπάω και εγώ, πιστεύουν στην αθωότητά μου. Ο σύζυγός μου είναι δίπλα μου από την πρώτη στιγμή, δεν υπάρχει επισκεπτήριο που να μην έχει έρθει. Τα μικρά παιδιά μου (8 και 7 ετών) τα βλέπω κάθε Κυριακή που είναι το επισκεπτήριο για τα ανήλικα. Με κλάματα έρχονται και με κλάματα φεύγουν. Μιλάω με τη 12χρονη κόρη μου στο τηλέφωνο, κλαίει, η έννοια της είναι πώς είμαι εγώ εδώ μέσα, αν τρώω, αν κοιμάμαι. Προσπαθώ να της δίνω δύναμη, προσποιούμαι, κάνω τον Καραγκιόζη στο τηλέφωνο και μόλις κλείνει, μπαίνω στο κελί και σπαράζω. Το μόνο που δεν φταίει σε τίποτα είναι αυτό το παιδί».

Τέλος, μέσα από το κελί της στον Κορυδαλλό δεν παραλείπει να απευθύνει μήνυμα προς τη 12χρονη κόρη της. «Ένα μήνυμα που θέλω να στείλω στο παιδί μου είναι να μην στεναχωριέται, να μην έχει τύψεις και ενοχές για μένα καθόλου, το μόνο που δεν φταίει σε τίποτα είναι αυτό», είπε μέσα από τη φυλακή η μητέρα της 12χρονης.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ