Σάββατο 18 Μαϊου 2024

Υπόθεση τηλεοπτικών αδειών- Τι κατέθεσε ο Χρ. Καλογρίτσας: “Γνώριζα ότι θα καταστώ κατηγορούμενος” – ΒΙΝΤΕΟ

Επί 4 ώρες απολογήθηκε στην ανακρίτρια ο λεγόμενος «κόκκινος εργολάβος». Υπέβαλε πολυσέλιδο υπόμνημα και επανέλαβε όσα είχε αναφέρει στην Επιτροπή της Βουλής. Συνεχίζεται και την Τρίτη η κατάθεσή του.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Υπόθεση τηλεοπτικών αδειών- Τι κατέθεσε ο Χρ. Καλογρίτσας: “Γνώριζα ότι θα καταστώ κατηγορούμενος” – ΒΙΝΤΕΟ eurokinissi

Τηλεοπτικές άδειες: Το κατώφλι της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση του διαγωνισμού τηλεοπτικών αδειών του 2016 πέρασε σήμερα το πρωί ο Χρήστος Καλογρίτσας, προκειμένου να απολογηθεί για το αδίκημα της συνέργειας σε παράβαση καθήκοντός.

Τηλεοπτικές άδειες

eurokinissi

Ο εργολάβος παρέμεινε για περίπου 4 ώρες στο γραφείο της ανακρίτριας και θα επιστρέψει αύριο το πρωί για να ολοκληρώσει την απολογία του. Σύμφωνα με πληροφορίες κατάθεσε πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα.

Τηλεοπτικές άδειες: Τι κατέθεσε ο Καλογρίτσας

«Επαναλαμβάνω τα όσα έχω περιλάβει στη μηνυτήρια αναφορά μου και έχω καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Γνώριζα ότι θα καταστώ κατηγορούμενος εξ αιτίας των όσων αποκάλυψα. Το έκανα για να αποκαταστήσω το όνομα και την υπόληψή μου» αναφέρει ο κατηγορούμενος.

Τηλεοπτικές άδειες

eurokinissi

Σημειώνεται, ότι σε απολογία έχει κληθεί και ο πρώην υπουργός Νίκος Παππάς για τον οποίο η Βουλή είχε ασκήσει ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος σε βαθμό πλημμελήματος.

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ