Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Με διαδικασίες εξπρές η συζήτηση της αίτησης αναστολής εκτέλεσης της ποινής της καθαρίστριας

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Με διαδικασίες εξπρές η συζήτηση της αίτησης αναστολής εκτέλεσης της ποινής της καθαρίστριας

Άμεσα, με παρέμβαση, της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, προσδιορίστηκε να συζητηθεί η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής της 53χρονης καθαρίστριας.

Η αίτηση θα συζητηθεί την προσεχή Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου. Η καθαρίστρια βρίσκεται στις φυλακές καθώς καταδικάστηκε σε κάθειρξη δέκα ετών από το Πενταμελές Εφετείο Λάρισας.

Οι συνήγοροι της παράλληλα κατέθεσαν και αίτηση αναίρεσης της απόφασης του Δευτεροβάθμιου δικαστηρίου, ενώ η εισαγγελέας έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για την αναίρεση της.

Με την 53χρονη καθαρίστρια συναντήθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης

Συνάντηση με την 53χρονη καθαρίστρια που παραμένει κρατούμενη στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών, είχε πριν από λίγο ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου. Κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στις φυλακές, ο κ. Καλογήρου συνομίλησε με την 53χρονη όπως και με τις υπόλοιπες κρατούμενες στον Ελαιώνα Θηβών.

Η 53χρονη πάντως, μιλώντας μέσα από τη φυλακή στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος του Βόλου» εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για το τεράστιο κύμα συμπαράστασης που υπήρξε με αίτημα την άμεση αποφυλάκιση της.

«Ντρέπομαι αλλά ήθελα τα παιδιά μου να έχουν μια καλύτερη ζωή από τη δική μου. Έτρεμε η ψυχή μου μη μεγαλώσουν σε ίδρυμα όπως εγώ», λέει η γυναίκα, εξηγώντας του λόγους που την οδήγησαν να παραποιήσει το απολυτήριο της ΣΤ΄ δημοτικού προκειμένου να προσληφθεί στον παιδικό σταθμό την περίοδο που η ίδια ήταν το μοναδικό στήριγμα για την οικογένεια και τα δυο της παιδιά.

Διαβάστε επίσης εδώ άλλες υποθέσεις με πλαστά πιστοποιητικά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ