Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Κατεπείγουσα ΕΔΕ για την καταγγελία κακοποίησης 13χρονου μαθητή

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κατεπείγουσα ΕΔΕ για την καταγγελία κακοποίησης 13χρονου μαθητή

Κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση με αφορμή τον σάλο που προκλήθηκε από την καταγγελία κακοποίησης 13χρονου μαθητή από δύο συνομήλικούς του εντός του σχολικού χώρου στου Ζωγράφου, διέταξε το υπουργείο Παιδείας.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν οι γονείς του 13χρονου, το παιδί τους παρασύρθηκε στην τουαλέτα από έναν γνωστό του που φοιτούσε ως πέρυσι στο ίδιο σχολείο και ο οποίος κακοποίησε σεξουαλικά τον 13χρονο ενώ ένας άλλος βιντεοσκοπούσε με το κινητό του όσα διαδραματίζονταν μπροστά στα μάτια του.

Μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, οι ιθύνοντες του υπουργείου εξέδωσαν ανακοίνωση, μέσω της οποίας εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για το περιστατικό και τόνισαν πως ήδη έχει διαταχθεί κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση, προκειμένου να αναζητηθούν τυχόν ευθύνες του σχολείου.

«Το ΥΠΠΕΘ εκφράζει την αμέριστη συμπάθεια τόσο προς το ίδιο το θύμα όσο και προς την οικογένειά του και δεσμεύεται να πράξει όλα τα δέοντα για την πάταξη τέτοιων εγκλημάτων και την εκτόπισή τους από το σχολικό περιβάλλον», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ