Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Ο άνθρωπος «κλειδί» στο θρίλερ με τον νεκρό μεσίτη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ο άνθρωπος «κλειδί» στο θρίλερ με τον νεκρό μεσίτη

Άνθρωπο “κλειδί” στο πρωτοφανές θρίλερ με το “πακεταρισμένο” σε ένα σεντόνι δεμένο με τριχιά πτώμα του 64χρονου μεσίτη και ερασιτέχνη συγγραφέα Γιάννη Βλαντίκα, θεωρούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας την συνομήλικη σύντροφό του από την Γερμανία. Όμως, η μυστηριώδης γυναίκα έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης εδώ και ένα μήνα.

Σφοδρό χτύπημα στο κεφάλι από άγνωστο αντικείμενο

Ο αδελφός του άτυχου μεσίτη πιστοποίησε πως η σορός που βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση και με τα χέρια δεμένα στο ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Κονίτσης στο Χαλάνδρι, είναι του 64χρονου. Όπως όλα δείχνουν, ο Γιάννης Βλαντίκας δολοφονήθηκε με ένα σφοδρό χτύπημα στο κεφάλι από άγνωστο αντικείμενο.

Το θύμα είχε ενοικιάσει το διαμέρισμα στο Χαλάνδρι τον περασμένο Σεπτέμβριο και έμενε εκεί μαζί με την Γερμανίδα σύντροφό του.

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που κατοικεί στην ίδια πολυκατοικία είδε για τελευταία φορά την αγνοούμενη γυναίκα στις 5 Φεβρουαρίου, όταν τον επισκέφθηκε για να του πληρώσει το ενοίκιο. Στο διάστημα που ακολούθησε, όμως, δεν έβλεπε την παραμικρή κίνηση στο ισόγειο διαμέρισμα, ενώ τόσο η μοτοσικλέτα όσο και το αυτοκίνητο του 64χρονου έμεναν παρκαρισμένα έξω από το σπίτι.

“Υπέθεσα πως έχουν φύγει στην Γερμανία, καθώς κάποια στιγμή μου είχε πει το θύμα πως θα έκανε ένα ταξίδι με την σύντροφο του. Έτσι, δεν έδωσα σημασία”, είπε στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Πριν από περίπου ένα μήνα

Η ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα, ο 64χρονος εντόπισε ένα χτύπημα στο κεφάλι από αμβλύ αντικείμενο. Ο θάνατός του επήλθε πριν από περίπου ένα μήνα, ίσως και λίγο παραπάνω, γι’ αυτό η σήψη ήταν προχωρημένη.

Οι αστυνομικοί έχουν βάσιμες ενδείξεις πως, στις 5 Φεβρουαρίου που η Γερμανίδα πήγε στο σπίτι του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, ο σύντροφός της ήταν ήδη νεκρός και “πακεταρισμένος” μέσα στο σπίτι τους. Από τότε, τα ίχνη της γυναίκας εξαφανίστηκαν και πλέον αναζητείται από την Ασφάλεια, αρχικά για να εξεταστεί ως βασικός μάρτυρας και να ρίξει φως στην υπόθεση, αν και οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών την θεωρούν πλέον βασική ύποπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμούν πως η 64χρονη γυναίκα διέφυγε από την Ελλάδα, πιθανότατα οδικώς ώστε να μην αφήσει ίχνη αποχώρησης και βρίσκεται σε κάποια χώρα της βόρειας Ευρώπης, ίσως στην πατρίδα της.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ