Τρίτη 06 Δεκεμβρίου 2022

15χρονος κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση από 60χρονο… συμμαθητή του!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
15χρονος κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση από 60χρονο… συμμαθητή του!

Ένας 15χρονος κατήγγειλε ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από έναν 60χρονο συμμαθητή του στην Κρήτη! Σύμφωνα με όσα είπε, ο μεσήλικας τον είχε καλέσει στο σπίτι του, με πρόσχημα να μιλήσουν για τα μαθήματα.

Όπως, όμως, ανέφερε ένας άλλος μαθητής του ίδιου σχολείου στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη», όταν πήγαν εκεί, ο άνδρας, εν αγνοία του 15χρονου, έβαλε να δουν ταινίες ερωτικού περιεχομένου, ενώ έψαχνε να βρει τρόπους ώστε να τον πείσει να συνευρεθούν ερωτικά!

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό ο 60χρονος είχε προσκαλέσει άλλες δύο φορές στο σπίτι του το ανυποψίαστο 15χρονο αγόρι, έχοντας τους ίδιους σκοπούς! Σημειώνεται πως οι γονείς του ανήλικου έκαναν μήνυση στον 60χρονο, ενώ η διεύθυνση του σχολείου τον απέβαλλε από τα μαθήματα.

Ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης Γιώργος Τερζάκης, τόνισε ότι η υπόθεση θα διερευνηθεί, υπογραμμίζοντας όμως ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αμαυρώνει την προσπάθεια που κάνουν μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι σε ό,τι αφορά τη γνώση σε προχωρημένες ηλικίες.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ