Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Φρουζής: H Τουλουπάκη με προέτρεψε να μιλήσω για πολιτικά πρόσωπα (Video)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Φρουζής: H Τουλουπάκη με προέτρεψε να μιλήσω για πολιτικά πρόσωπα (Video)

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Novartis, Κωνσταντίνος Φρουζής, μιλά για πρώτη φορά στην τηλεόραση για την σχέση του με την εισαγγελία διαφθοράς.

Το κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης, λύνει τη σιωπή του και μιλά στον Τάσο Τέλλογλου «Ποτέ δεν έχω κληθεί από την εισαγγελία ή οποιαδήποτε άλλη αρχή παρότι φέρομαι να είμαι ένα κεντρικό πρόσωπο σε αυτή την υπόθεση και ενώ αυτή εκκρεμεί εδώ και περίπου τρία χρόνια», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Ανεπισήμως, η εισαγγελέας Τουλουπάκη, ζήτησε στους δικηγόρους μου να συναντηθούμε ατύπως. Ήμασταν έξι άτομα στο ίδιο γραφείο όπου εκεί με προέτρεψε πολλές φορές να τύχω των ευεργετικών διατάξεων του ποινικού κώδικα και να μιλήσω για πολιτικά πρόσωπα. της είπα ότι δεν έχω καμία ανάγκη προστασίας για να καταθέσω, ούτως ή άλλως είναι κάτι που ζητώ και κατάλαβα ότι εννοούσε να καταθέσω κάτι διαφορετικό από αυτά που εγώ εννοούσα σαν αλήθεια. Σαν μοχλό πίεσης μου είπε ότι έχει μαζέψει σοβαρά στοιχεία εναντίον μου».

«Ποτέ δεν είδα στοιχεία, τίποτα διαφορετικό δεν έχει εμφανιστεί από τις καταθέσεις των δύο ψευδομαρτύρων», πρόσθεσε.

Εισαγγελικές πηγές πήραν θέση και τόνισαν ότι ο κατηγορούμενος μπορεί να λέει ότι θέλει για να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ