Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Μανιαδάκης: «Μου ασκήθηκαν πιέσεις να κατονομάσω πολιτικά πρόσωπα!» (βίντεο)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μανιαδάκης: «Μου ασκήθηκαν πιέσεις να κατονομάσω πολιτικά πρόσωπα!» (βίντεο)

Ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση της Novartis, Νίκος Μανιδάκης, δήλωσε ότι του ασκήθηκαν πιέσεις να κατονομάσει πολιτικά πρόσωπα, ενώ αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένα ονόματα πολιτικών.

«Μου ασκήθηκαν πιέσεις για να κατονομάσω Σαμαρά, Στουρνάρα, Γεωργιάδη, Λοβέρδο, Βενιζέλο», είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Ευαγγελάτο, τονίζοντας ότι τέτοιου είδους στοιχεία δεν είχε για να τα καταθέσει.

Ο Νίκος Μανιαδάκης δήλωσε επίσης ότι τον προστατευόμενο μάρτυρα “Μάξιμο Σαράφη” τον γνωρίζει.

“Τον γνωρίζω εξ επαγγέλματος, έχουμε βρεθεί έξω από την εισαγγελία και τον έχω χαιρετίσει. Τον είδα γιατί κατέθεσε μετά από μένα”.

“Έχω βρεθεί κατηγορούμενoς με πραξικοπηματικό τρόπο εξαιτίας των καταθέσεων του ‘’Σαράφη’’” ανέφερε ο μάρτυρας της υπόθεσης Novartis.

“Η «Κελέση» με κατηγόρησε ότι λάμβανα χρήματα από εταιρείες που ουδέποτε είχα σχέση”, πρόσθεσε ο κ. Μανιαδάκης, ο οποίος υποστήριξε ότι:

“Η Τουλουπάκη και η συνεργάτης της μου ζήτησαν να ενοχοποιήσω συγκεκριμένα πρόσωπα για να μη βρεθώ κατηγορούμενος” κατήγγειλε ο κ. Μανιαδάκης, συμπληρώνοντας πως οι καταθέσεις σε βάρος του έγιναν για να του ασκηθούν πιέσεις.

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πως, του είπαν να μην αγχώνεται γιατί δεν πρόκειται να “ξαναβγούν τα συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα”.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ