Προφυλακίστηκε ο τραυματιοφορέας του νοσοκομείου παίδων «Αγία Σοφια» για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

 Μετά την απολογία του στον ανακριτή παίρνει το δρόμο για τις φυλακές ο 61χρονος τραυματιοφορέας, που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων κοριτσιών. Αρνείται τις κατηγορίες κάνοντας λόγο για παρεξήγηση.

NEWSROOM
Προφυλακίστηκε ο τραυματιοφορέας του νοσοκομείου παίδων «Αγία Σοφια» για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Το δρόμο για τη φυλακή θα πάρει ο τραυματιοφορέας του νοσοκομείου Παίδων που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δυο ανηλίκων, καθώς προφυλακίστηκε αμέσως μετά την απολογία του στον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν, κάνοντας λόγο για παρεξήγηση. Μάλιστα, λίγο νωρίτερα είχαν καταθέσει και πρόσωπα που είχε προτείνει ως μάρτυρες υπεράσπισής του.

Σε βάρος του 61χρονου – ο οποίος συνελήφθη μέσα στο σπίτι του στους Αμπελόκηπους την περασμένη εβδομάδα – οι εισαγγελικές αρχές άσκησαν ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου κατά συρροή, της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη. Ακόμη, ο κατηγορούμενος βαρύνεται και με το πλημμέλημα της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Η δίωξη (dikastiko.gr  ) ασκήθηκε μετά από τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την εισαγγελέα Χάιδω Ζούγρη, η οποία μετά από παραγγελία της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, ερεύνησε τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση δυο παιδιών ηλικίας 6 και 8 ετών στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Σημειώνεται, ότι η δράση του τραυματιοφορέα αποκαλύφθηκε, όταν μια ειδικευόμενη γιατρός και επιμελήτρια είδε τον είδε την ώρα που τοποθετούσε τον καθετήρα σε ένα 6χρονο κοριτσάκι, να το αγγίζει στην περιοχή των γεννητικών του οργάνων, ενώ εκείνο βρισκόταν σε αναισθησία.

Ωστόσο, επειδή φοβήθηκε ότι ίσως δεν είδε καλά, αποφάσισε να παρακολουθήσει τις κινήσεις του, για να διαπιστώσει λίγο αργότερα ότι έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα σε ένα 8χρονο κορίτσι, λίγο πριν διασωληνωθεί.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ