Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Παναγιώτης Στάθης: Μα ποιος πίνει τελικά «μπάφους»;

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Παναγιώτης Στάθης: Μα ποιος πίνει τελικά «μπάφους»;

Δείτε πως γράφεται καμιά φορά η ιστορία: Ο νεοεκλεγείς Βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου παρασυρμένος – προφανώς- από τον δημοσιογραφικό του οίστρο, 3 μέρες μετά τις εκλογές, παραλλήλισε την δημοσιογραφική κάλυψη του κυβερνητικού ρεπορτάζ από ορισμένους ξένους ανταποκριτές με την σύγχυση που προκαλεί η χρήση χασίς:  «Yπάρχει δυστυχώς μια πλέμπα δημοσιογράφων – ανταποκριτών οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -και χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους» ήταν η φράση του.

Αυτή η φράση ειπωμένη δημόσια αποτυπώθηκε στον Τύπο, μεταξύ των οποίων και στην εφημερίδα Ποντίκι. Εκεί το διάβασε ο γνωστός για τέτοιου Τύπου ανησυχίες,  πρόεδρος του Αντιναρκωτικού Αγώνα  και ευρέως γνωστός από την παρουσία του σε τηλεοπτικά πανελ (π.χ στις εκπομπές του Στ. Χίου), Ιωάννης Δαραβίγκας και έστειλε μια σχετική καταγγελία στον επικεφαλής της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ευαγγ. Ιωαννίδη.

Ο εισαγγελέας το ενσωμάτωσε και το υπέβαλλε ως μήνυση στο τμήμα εξωτερικής ποινικής δίωξης. Εκεί το παρέλαβε έτερος εισαγγελέας που είχε δυο επιλογές: Να βάλει τη δικογραφία απευθείας στο αρχείο (όπως θα περίμενε κανείς) ή να διατάξει προκαταρκτική εξέταση. Εκείνος επέλεξε το δεύτερο. Μάλιστα αντί να ζητήσει από τον πταισματοδίκη να εξετάσει τον κ. Παπαδημητρίου, για να τεκμηριώσει ως μάρτυρας τα λεγόμενά του, καλεί τον φρούραρχο(!!) του Μαξίμου να καταθέσει προφανώς ποιος κι αν  «έπινε» μπάφους…  Λες και ο Φρούραρχος είναι ο θαλαμοφύλακας σε λόχο στρατοπέδου που θα βγάλει στην αναφορά όποιον κοιμάται με τις αρβύλες..

Όπως έλεγε και ο Βασίλης Σκουντής στις μεταδόσεις αγώνων μπάσκετ της Εθνικής, «δεν μεταδίδω άλλο». 

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Στάθη στο instagram, στο facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ