Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Παναγιώτης Στάθης: Τα φυσικά… προσόντα του Ρασπούτιν και το «βρώμικο ’89»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Παναγιώτης Στάθης: Τα φυσικά… προσόντα του Ρασπούτιν και το «βρώμικο ’89»

Γέμισε η Βουλή με υπονοούμενα: Τα φυσικά προσόντα (για τα οποία φημιζόταν και μάλιστα το μόριο που εικάζεται ότι του ανήκει εκτίθεται ανά τον κόσμο) του Ρώσου Καλόγερου Ρασπούτιν σε πρώτο πλάνο. Όπως και οι καταγγελίες από όλους προς όλους.

Κάθε όνομα που πρόφερε ο Δημ. Παπαγγελόπουλος είχε κι ένα υπονοούμενο. Κάτι σαν υπόσχεση πως υπάρχει κάτι που θα αποκαλύψει. Έδωσε ένα μικρό δείγμα γραφής (π.χ. για την περίφημη γνωριμία μεταξύ Σαμαρά, Ράϊκου που όπως λέει κανόνισε ό ίδιος) αλλά περισσότερο είναι σα να μιλούσε σε αυτούς που κατήγγειλε. Πως έχει κάτι να πει για αυτούς.   

Ήταν λοιπόν μια βραδιά γεμάτη από  υπονοούμενα . Μια κοινοβουλευτική νύχτα που δεν θυμίζει σε τίποτα αυτές που ευαγγελίζεται το νέο στυλ πολιτικής. Αυτής που κοιτάει μπροστά και όχι πίσω.   

Η απουσία βέβαια το πρωθυπουργού και των υπουργών από τα υπουργικά έδρανα είχε υψηλό συμβολισμό. Από αυτούς που παίζουν ρόλο στο μέλλον.

Όπως συμβολικά επέλεξε και συνήγορο ο Δημ. Παπαγγελόπουλος. Εφόσον διάλεξε να κάνει προβολή στο παρελθόν , μιλώντας για πολιτική σκευωρία, τι καλύτερο από το επιλέξει το πρόσωπο που έχει ταυτιστεί με το αποκαλούμενο «βρώμικο 89». Τον Δημ. Τσοβόλα. Ο εξαιρετικής ποιότητας νομικός έχει ισχυρότερο πολιτικό στίγμα εν προκειμένω παρά νομικό. Συνεπώς η επιλογή ήταν προφανής.

Να δούμε αν θα είναι προφανής και η συνέχεια των πραγμάτων… 

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Στάθη στο instagram, στο facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ