Κυριακή 05 Μαϊου 2024

Άννα Κανδύλη: Κάποιοι δεν βάζουν  μυαλό….

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Άννα Κανδύλη: Κάποιοι δεν βάζουν  μυαλό….

Τελικά αυτή η χώρα από ότι φαίνεται δεν έχει σωσμό.

Θα περίμενε κανείς ότι εν μέσω της πρωτοφανούς σε ένταση και διάρκεια οικονομικής κρίσης που βίωσε τα προηγούμενα χρόνια (κι εν μέρει βιώνει ακόμα) οι ρεμούλες και το άρμεγμα του δημόσιου ταμείου θα είχαν σταματήσει.

Όπως όμως φαίνεται από τις υποθέσεις που απασχολούν τη δικαιοσύνη τίποτα δεν αλλάζει.

Πρόσφατο παράδειγμα η υπόθεση με τις πλαστογραφημένες αιτήσεις για δάνεια και οικονομικά βοηθήματα  στο  Ταμείο  Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού τη χρονική περίοδο 2012-2014.

Όπου, σύμφωνα  με την δίωξη που ασκήθηκε , πρώην μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ενέκριναν  διάφορα ποσά  σε δικαιούχους, οι οποίοι όταν ρωτήθηκαν  σχετικά δήλωσαν άγνοια και για τις αιτήσεις που φέρονται να υπέβαλλαν και για τα λεφτά που φαινόταν να έχουν εισπράξει.

Περίπου 200.000 ευρώ  κατέληξαν,  βάση της εισαγγελικής έρευνας, στις τσέπες κάποιων επιτήδειων.   Και όπως λένε οι πληροφορίες,  ακολουθούν κι άλλες   τέτοιες υποθέσεις που αφορούν διασπάθιση δημόσιου χρήματος  όχι την δεκαετία του 2000 που παραμυθιαζόμαστε»  ότι  «λεφτά υπάρχουν» αλλά την περίοδο που η μία περικοπή σε μισθούς και συντάξεις διαδεχόταν την άλλη.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ