Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Άννα Κανδύλη: Ακούμε τους ειδικούς, κλείνουμε τα αυτιά στους επικίνδυνους

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Άννα Κανδύλη: Ακούμε τους ειδικούς, κλείνουμε τα αυτιά στους επικίνδυνους

Ζούμε μία πρωτοφανή κρίση που στη γενιά μας δεν έχει προηγούμενο και για κάποιους προσομοιάζει ακόμη και με περίοδο πολέμου. Θέλοντας να είμαι αισιόδοξη, πιστεύω ότι θα την ξεπεράσουμε. Όπως τόσες και τόσες άλλες στο παρελθόν.

Με τη λήξη της σίγουρα ο κόσμος μας θα έχει αλλάξει και σίγουρα θα βλέπουμε με άλλη ματιά πολλά από όσα θεωρούσαμε μέχρι χθες δεδομένα και αμετάβλητα.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα, για όσο διάστημα απαιτείται, είναι να υπακούσουμε στις οδηγίες των ειδικών. Που τι μας επαναλαμβάνουν; Τηρείτε τους κανόνες υγιεινής, μην κυκλοφορείται, μην συνωστίζεστε. Όχι πανικός αλλά ψυχραιμία και υπευθυνότητα. Μία υπευθυνότητα ωστόσο που κάποιοι δεν δείχνουν σε σημείο να γίνονται επικίνδυνοι. Γιατί επικίνδυνος είναι όποιος λέει ότι ουδείς έχει το δικαίωμα να κλείσει τις εκκλησίες στο πλαίσιο των μέτρων αποτροπής εξάπλωσης του ιού καθώς «ο Ναός του Χριστού ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟΝ,ΑΛΛ΄ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΙΑΤΡΕΙΟΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ κάθε πιστού χριστιανού»(η έμφαση είναι του συντάκτη, όχι δική μου). Ή όταν υποστηρίζει ότι το χάρισμα της θεραπευτικής εξουσίας και δωρεάς που μεταβιβάστηκε από τον Ιησού στους μαθητές του «μετά ταύτα έχει μεταβιβασθή προς τούς ηγιασμένους Αρχιερείς και ιερείς» και πως «ο Κορονοϊός έχει κατασκευασθή εις την Αμερικήν ήδη από του έτους 1981 εκ μέρους των σκοτεινών δαιμονικών Οργανώσεων της Παγκοσμιοποιήσεως…με το ψευδώνυμον «Ουχάν-400», είχε δε «προγραμματισθή, δια να διαδοθή πολύ αργότερα, δηλ. τώρα, σήμερα, κατά τό ἔτος 2020…».

Κι όλα τα παραπάνω όταν οι «απολίτιστοι» για κάποιους στη Δύση, έχουν ήδη κλείσει τη Μέκκα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ