Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Άννα Κανδύλη: Ανακοινώσεις για τα…αυτονόητα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Άννα Κανδύλη: Ανακοινώσεις για τα…αυτονόητα

Μεταξύ των έκτακτων μέτρων πρόληψης της διάδοσης του κορονοϊού στα δικαστήρια της χώρας είναι όπως μαθαίνω: η τοποθέτηση αντισηπτικών στις γραμματείες, τις δικαστικές αίθουσες και τις τουαλέτες, όπως επίσης σαπουνιού και χαρτιού στις τουαλέτες.

Εν ολίγοις, τα βασικά είδη υγιεινής που έπρεπε να υπάρχουν πάντα, ανακοινώνονται ως έκτακτα, πρόσθετα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας λόγω του ιού, τα οποία μάλιστα θα τεθούν σε ισχύ κατόπιν εντολής του Υπουργού Δικαιοσύνης!

Λες και τον υπόλοιπο καιρό δεν χρειάζεται ούτε να πλένει τα χέρια του κάποιος, ούτε να βρίσκει χαρτί στις τουαλέτες.

Έπρεπε δε να βγει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών δια του προέδρου του Δημήτρη Βερβεσού να πει ότι έχει ήδη προμηθευτεί και τοποθετήσει αντισηπτικά στις αίθουσες του Συλλόγου στα δικαστήρια προς χρήση από τους δικηγόρους-υπαλλήλους του και να ζητήσει να κινηθεί η πολιτεία ώστε να «ξυπνήσει» η τελευταία και να ληφθούν αποφάσεις για τους υπόλοιπους.

Κατά τα λοιπά είμαστε ένα ευρωπαϊκό κράτος, του 21ου αιώνα…. Εγώ θα πρότεινα πάντως να μην ανακοινώνονται με τέτοιο «βαρύγδουπο» τρόπο τα αυτονόητα γιατί εκτιθέμεθα περισσότερο ως χώρα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ