Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Άννα Κανδύλη: Είτε εκβιασμός, είτε παρέμβαση, πάμε όλοι Μαξίμου;

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Άννα Κανδύλη: Είτε εκβιασμός, είτε παρέμβαση, πάμε όλοι Μαξίμου;

Ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνή στην κατάθεσή του ενώπιον της προανακριτικής επιτροπής της βουλής μίλησε για συναντήσεις του με πρώην υπουργούς με αντικείμενο τις δικαστικές εκκρεμότητες που είχε.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, σε ανακοίνωσή του, επιβεβαιώνει δύο «τετ-α-τετ» με τον επιχειρηματία, παρουσία και του τότε υπουργού Νίκου Παππά, το πρώτο το 2016 και το δεύτερο το 2018. Σημειώνει επίσης ότι τόσο για τον κ.Μιωνή όσο και για τον δικηγόρο Σταύρο Παπασταύρου τον είχε παρακαλέσει να τους βοηθήσει και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε μια από τις συναντήσεις τους.

Και όλα αυτά, περί συναντήσεων, αιτημάτων κλπ με πολιτικά πρόσωπα, λέγονται σαν να είναι κάτι το σύνηθες, το φυσιολογικό.

Για να καταλάβω. Μπορώ κι εγώ (ή οποιοσδήποτε πολίτης που έχει εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη) να ζητήσω συνάντηση στο Μαξίμου, ή σε κάποιο άλλο υπουργείο, να γίνω δεκτή , να εκθέσω το πρόβλημά μου και να επιληφθεί ο υπουργός ή και ο πρωθυπουργός προκειμένου να τα βρω με τους αντιδίκους μου ή με τον δικαστικό λειτουργό που θεωρώ ότι με «ταλαιπωρεί»;

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ