Σάββατο 01 Απριλίου 2023

Παναγιώτης Στάθης: Αν έβρισκαν και Καλάσνικοφ στο Πανεπιστήμιο θα έπρεπε να παραιτηθείτε όλοι

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Παναγιώτης Στάθης: Αν έβρισκαν και Καλάσνικοφ στο Πανεπιστήμιο θα έπρεπε να παραιτηθείτε όλοι

Ο ένας (βουλευτής Μάρκου) μοιράζει συγχαρητήρια γιατί οι φοιτητές έκοψαν με αλυσσοπρίονο το λουκέτο στην ΑΣΟΕΕ. Ο άλλος (βουλευτής Τζανακόπουλος) αρχικά αναφωνεί πως «δεν βρήκαν και Καλάσνικοφ στο υπόγειο της ΑΣΟΕΕ” και εν συνεχεία εκφράζει τη διαφωνία του για τις μορφές ανομίας στα Πανεπιστήμια. Ο έτερος (υπουργός Βορίδης) αναφέρεται σε «άσκηση νόμιμης βίας προκειμένου να εφαρμόσει το νόμο» εκ μέρους της αστυνομίας. Δηλαδή περίπου ως κανονικότητα την παρουσία των ΜΑΤ στο προαύλιο του Πανεπιστημίου.

Θα με συγχωρήσετε αγαπητοί κύριοι βουλευτές αλλά ούτε το ένα ούτε το άλλο είναι κανονικότητα. Ούτε η ασυδοσία και η παραβατικότητα (όποια μορφής) ούτε τα ΜΑΤ. Βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας , εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα μάλλον το πρώτο στάδιο είναι η επιβολή της τάξης , έτσι όπως την αντιλαμβάνονται οι πολλοί και όχι οι ηχηρές μειοψηφίες που ακούγονται γιατί φωνάζουν δυνατότερα και σπάνε τα πάντα στο διάβα τους. Γιατί, όπως περιέγραφε καθηγητής της ΑΣΟΕΕ , όταν ρωτήθηκε ευλόγως «καλά εσείς δεν είχατε πάρει χαμπάρι τι είχε στο υπόγειο του κτιρίου;», «για να φτάσει ένας καθηγητής από την Πρυτανεία στο υπόγειο χρειάζεται κράνος και ασπίδα…».

Εν ολίγοις, αν έβρισκαν και Καλάσνικοφ στο υπόγειο, δε θα χρειαζόταν να ακούσουμε τίποτα άλλο παρά μόνον πως παραιτηθήκατε ως φορείς άσκησης εξουσία επί μακρόν. Όλοι σας.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Στάθη στο instagram, στο facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ