Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Παναγιώτης Στάθης: Να φύγει και να μην ξανάρθει…

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Παναγιώτης Στάθης: Να φύγει και να μην ξανάρθει…

Το τέλος κάθε χρονιάς , είναι συνήθως μια ώρα απολογισμού. Η αλήθεια είναι όμως πως αυτά γενικώς τα βαριέμαι. Όλοι μας ξέρουμε μέσα μας, τι πήγε καλά και τι όχι. Γιαυτό και αβίαστα γράφω, χωρίς ειδική επεξεργασία σκέψης, πως το 2019 για τη Δικαιοσύνη, να φύγει και να μην ξανάρθει. Είναι ίσως από τις χειρότερες χρονιές, που τουλάχιστον εγώ θυμάμαι εδώ και 3 δεκαετίες, για τη Δικαιοσύνη. Τέτοιος εμφύλιος , με καταγγελίες, προσωπικές επιθέσεις, αποκαλύψεις και σφοδρές συγκρούσεις, δεν θυμάμαι να έχει υπάρξει.

Ήταν μια χρονιά τραγική για την Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία μόνο αλώβητη δεν έμεινε από τις συγκρούσεις και τις σοβαρότατες καταγγελίες (με έντονες πολιτικές αναφορές) με φόντο (κυρίως) την υπόθεση Novartis. Ήταν μια χρονιά κόλαφος.

Το πρόβλημα είναι πως το χτύπημα δεν αφορά τα πρόσωπα, γιατί αυτά ούτως ή άλλως εναλλάσσονται. Ούτε πολιτικά κόμματα, τα οποία πάντα έκαναν και φοβάμαι πάντα θα κάνουν ασκήσεις επί χάρτου για την ποδηγέτηση της Το πρόβλημα είναι πως δέχτηκε σοβαρό πλήγμα η αξιοπιστία της Δικαιοσύνης , ο μοναδικός πυλώνας προστασίας των αδύναμων. Αυτό είναι το πρόβλημα.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Στάθη στο instagram, στο facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ