Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Θάνος Πλεύρης: Στα επείγοντα του Νοσοκομείου “Λαϊκό” μετά την επίθεση – Η ανακοίνωση των γιατρών

"Από την οφθαλμολογική εξέταση διαπιστώθηκε έντονη, διάχυτη υπεραιμία και οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού", σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Θάνος Πλεύρης: Στα επείγοντα του Νοσοκομείου “Λαϊκό” μετά την επίθεση – Η ανακοίνωση των γιατρών eurokinissi

Στα επείγοντα του Λαϊκού νοσοκομείου μεταφέρθηκε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μετά από την επίθεση με γιαούρτια το μεσημέρι του Σαββάτου στα Πετράλωνα. Όπως έγραψε και το dikastiko.gr η επίθεση στον Θάνο Πλεύρη έλαβε χώρα σε μεζεδοπωλείο όπου βρισκόταν μαζί με την οικογένειά του.

Ο Θάνος Πλεύρης προσήλθε στα εξωτερικά ιατρεία του Λαϊκού Νοσοκομείου με πόνο στο μάτι. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, από την οφθαλμολογική εξέταση διαπιστώθηκε έντονη, διάχυτη υπεραιμία και οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού.

Επίθεση στον Θάνο Πλεύρη

Eurokinissi

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου έχει ως εξής:

«Περί την ώρα 03:20 μ.μ. προσήλθε επειγόντως στο εξωτερικό οφθαλμολογικό ιατρείο του Γ.Ν.Α ’’ΛΑIΚΟ’’, κατά τα διάρκεια της Γενικής Εφημερίας, ο Υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Πλεύρης κατόπιν επίθεσης που δέχτηκε στο πρόσωπό του με ρίψη λευκής ρευστής ουσίας παρουσία της οικογένειάς του.

Εδόθησαν οι κατάλληλες πρώτες βοήθειες και συνεστήθη θεραπευτική αγωγή και επανεξέταση. Εν συνεχεία ο Υπουργός αποχώρησε σε καλή γενική κατάσταση.

Ο Αν. Διοικητής Ο Διοικητής Η Δ/ρια της Οφθ/κής Κλινικής».

Επίθεση στον Θάνο Πλεύρη: Η ανάρτηση του βουλευτή

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Θ. Πλεύρης ανέφερε ότι στόχος της επίθεσης με γιαούρτια έγιναν εκτός από τον ίδιο και τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Πλεύρη έχει ως εξής:

«Μόλις τώρα, τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα, με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου, θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια, πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι. Στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. Άθλιοι» έγραψε ο υπουργός Υγείας σε ανάρτησή του, ανεβάζοντας και φωτογραφίες.

«Τόσο άθλιοι. Μπροστά στον 8 χρόνο γιο μου, την 13χρονη κόρη μου και την γυναίκα μου να επιτίθενται, να πετυχαίνουν εκτός από εμένα την οικογένεια μου. Αυτοί είναι», ανέφερε.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ