Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Τι ζήτησε ο συνήγορος υπεράσπισης του Νίκου Μιχαλολιάκου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τι ζήτησε ο συνήγορος υπεράσπισης του Νίκου Μιχαλολιάκου

Ο συνήγορος υπεράσπισης του διευθυντή της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου έκανε λόγο για ανεπανόρθωτη βλάβη στην προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική του ζωή σε περίπτωση φυλάκισης του, και απευθυνόμενος στην έδρα ρώτησε σε έντονο ύφος “Τι έκανε ο Μιχαλολιάκος;”

Σύμφωνα με την τοποθέτηση του συνηγόρου του γραμματέα της Χρυσής Αυγής:

“Αν μπορούσαν να βρουν τη νομική φόρμουλα, θα σας τον έφερναν σιδεροδέσμιο εδώ στο δικαστήριό σας. Είναι αδίστακτοι αυτοί που ζητούν την κεφαλή του Μιχαλολιάκου επί πίνακι. Όλα για να χαρεί το πόπολο.

Έκλεισε η εφημερίδα της Χρυσής Αυγής. Δεν είναι αυτό ανεπανόρθωτη βλάβη; Δεν ήταν παράνομη η εφημερίδα. Αυτό που ήθελε το think tank, να μην υπάρχει αυτή η φωνή και να υπάρχουν μόνο οι άλλες, το κατάφερε. Έκλεισε το κόμμα, δεν πάει κανείς στα γραφεία. Τα κατάφεραν.

Είμαι πεπεισμένος ότι ο Μιχαλολιάκος είναι αθώος. Συντάσσομαι πλήρως με την κα εισαγγελέα. Τώρα γίνονται όλα αυτά επειδή κάποιοι άλλοι έχουν το πάνω χέρι. Δε θα το έχουν για πάντα. Αν αθωωθεί ποιος θα του πει συγγνώμη; Θα πάει στη Βουλή να του ζητήσουν συγγνώμη; Δεν είναι τραγικό ένας πολιτικός αρχηγός να πρέπει να απολογείται ότι αν αποφυλακιστεί θα κάνει κάτι κακό; Τι έκανε ο Μιχαλολιάκος; Τι έκανε;”

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ