Δευτέρα 06 Μαϊου 2024

Βιαιοπραγία στη Βουλή: Στο αυτόφωρο ο Κωνσταντίνος Φλώρος

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος προσήχθη από την φρουρά της Βουλής με εντολή του Προέδρου και θα οδηγηθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου σε αστυνομικό τμήμα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Βιαιοπραγία στη Βουλή: Στο αυτόφωρο ο Κωνσταντίνος Φλώρος (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Στη σύλληψη του Κωνσταντίνου Φλώρου προχώρησε η φρουρά της Βουλής με από εντολή του Κωνσταντίνου Τασούλα μετά από την πρωτοφανή πράξη βίας εντός του Κοινοβουλίου εναντίον του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου.

Όπως ενημέρωσε ο Πρόεδρος της Βουλής, ο κ. Φλώρος θα οδηγηθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου (που δεν καλύπτεται από την βουλευτική ασυλία) στη ΓΑΔΑ, με την ποινή που αντιμετωπίζει να φτάνει τα 10 έτη.

Νωρίτερα, ο Κ. Τασούλας ζήτησε την απομάκρυνσή του από την Φρουρά και την αποπομπή του από τις εργασίες της Ολομέλειας για 15 ημέρες, δηλαδή την ανώτερη ποινή που προβλέπει ο κανονισμός. Ο Κ.Τασούλας την χαρακτήρισε ποινή χάδι.

Και συγκεκριμένα ανέφερε, “ο Κανονισμός της Βουλής δεν προβλέπει την κτηνώδη συμπεριφορά για αυτό είναι επιεικής. Το πιο βαρύ που μπορώ να επιβάλω είναι να τον απομακρύνω με τη φρουρά για 15 μέρες από τις εργασίες του Σώματος. Χάδι έναντι της χυδαιότητας!”

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ