Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Αυτά είναι τα κελιά του Νίκου Μιχαλολιάκου και Ηλία Κασιδιάρη- Με τον Αρ. Χρυσαφίτη στο κελί ο πρώτος με τον Αντ. Γρέγο ο δεύτερος (ΦΩΤΟ)

Για να μην υπάρξουν προστριβές μεταξύ των διευθυντικών στελεχών της Χρυσής Αυγής , τα οποία ανήκουν πλέον σε αντίπαλα στρατόπεδα , πέρασαν από συνεντεύξεις με τον διευθυντή των φυλακών για να αποφασισθεί με ποιον θα μοιραστούν τα κελιά τους.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αυτά είναι τα κελιά του Νίκου Μιχαλολιάκου και Ηλία Κασιδιάρη- Με τον Αρ. Χρυσαφίτη στο κελί ο πρώτος με τον Αντ. Γρέγο ο δεύτερος (ΦΩΤΟ)

Με τον καταδικασμένο νεαρό ως συνεργό στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τον Αριστοτέλη Χρυσαφίτη μοιράζεται τον θάλαμο νοσηλείας 1 στον οποίο θα παραμείνει στο διάστημα της καραντίνας του και στη συνέχεια θα μοιραστεί και το κελί που θα μεταφερθούν, ο γ.γ της Χρυσής Αυγής , Νικ. Μιχαλολιάκος.

Dikastiko.gr – Το κελί του Νίκου Μιχαλολιάκου

Ο νεαρός Χρυσαφίτης, στον οποίο αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 7 ετών και είχε απολογηθεί τελευταίος από τους 18 κατηγορούμενους για τη δολοφονία.

Η επιλογή είναι χαρακτηριστική δεδομένου ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος, τελικά δεν θα διαμείνει στον ίδιο χώρο με κανέναν από τους πρώην βουλευτές που είναι στην ίδια φυλακή, αυτή του Δομοκού.

Εκεί βρίσκονται όλοι, πλην των Ματθαιόπουλου, Λαγού (που είναι στην Ευρωβουλή) και Παππά, που είναι άφαντος. Ο Χρυσαφίτης απολογούμενος τον περασμένο Ιούλιο είχε πεί πως επειδή είχε πολιτική διάσταση η υπόθεση, προφυλακίστηκαν ο ίδιος και άλλοι συγκατηγορούμενοι του, «άνθρωποι οικογενειάρχες με αρχές, τίμιοι, καλοί άνθρωποι».

Αναφερόμενος στον Γιώργο Ρουπακιά, είπε πως δεν τον γνώριζε καλά, αλλά δεν του είχε περάσει ποτέ από το μυαλό  ότι μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. «Έπεσα από τα σύννεφα. Δεν το περίμενα», πρόσθεσε. Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα μάλιστα , ο νεαρός έχει το προσωνύμιο “παλαιστής”.

Οι συνεντεύξεις

Για να αποφασιστεί με ποιόν ή με ποιους θα μπει στο κελί ο κάθε κρατούμενος, όλοι πέρασαν από προσωπική συνέντευξη με τον διευθυντή των φυλακών.

Χαρακτηριστικό λοιπόν είναι ότι π.χ ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι μακριά από τον Νίκο Μιχαλολιάκο , στον θάλαμο νοσηλείας 4 , δεδομένων των “ψυχρών” σχέσεων που έχουν.

Dikastiko.gr – Το κελί του Ηλία Κασιδιάρη

Ο Κασιδιάρης μπήκε στον ίδιο θάλαμο και θα μείνει στο ίδιο κελί μετά την καραντίνα με τον Αντώνη Γρέγο. Ο Αντώνης Γρέγος , πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης , καταδικάστηκε σε κάθειρξη 6 ετών για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Η πολιτική πάντως, που ακολουθείται στο σωφρονιστικό κατάστημα,  είναι ότι όσοι πλέον βρίσκονται  σε αντίπαλα “στρατόπεδα”,  θα μένουν μακριά. Δηλαδή αν αρθεί η ασυλία του Λαγού και οδηγηθεί στις φυλακές,  θα κρατηθούν αποστάσεις από τον Κασιδιάρη με τον οποίο δεν διατηρούν πλέον τις καλύτερες σχέσεις.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ