Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Της …τροπολογίας στη Βουλή- Ψηφίστηκε με 156 «ναι» – Δεν υποβιβάζεται ο ΠΑΟΚ αν κριθεί ένοχος

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Της …τροπολογίας στη Βουλή- Ψηφίστηκε με 156 «ναι» – Δεν υποβιβάζεται ο ΠΑΟΚ αν κριθεί ένοχος

Η τροπολογία που σώζει ΠΑΟΚ και Ξάνθη από τον υποβιβασμό, επρόκειτο να ψηφιστεί χθες το βράδυ με… συνοπτικές διαδικασίες, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε και η ψηφοφορία, ονομαστική μετά το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ, έγινε και πέρασε με 156 ψήφους υπέρ και 90 κατά.

Υπέρ της τροπολογίας την πολυϊδιοκτησία στο ποδόσφαιρο, ψήφισαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και κατά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της Ελληνικής Λύσης. Αν και αρχικά ο Γιάννης Μουζάλας αναφέρθηκε ως απών, τελικά ο πρώην υπουργός βρέθηκε στη Βουλή και ψήφισε κατά.

Σύμφωνα με το newsit απόντες, αλλά όχι σε αποστολή της Βουλής, σύμφωνα με τον ασκούντα χρέη προέδρου Νικήτα Κακλαμάνη ήταν οι βουλευτές: Γιώργος Βαγιωνάς και Αντώνης Σαμαράς από τη ΝΔ και από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Τάνια Ελευθεριάδου, Σωκράτης Φάμελλος, Τρύφων Αλεξιάδης, Σωκράτης Βαρδάκης, Σταύρος Αραχωβίτης και Έφη Αχτσιόγλου.

Οι συγκεκριμένοι βουλευτές έχουν στείλει επιστολή πρόθεσης ψήφου. Ο κ. Βαγιωνάς έστειλε επιστολή με την οποία δήλωνε ότι, εάν παρευρισκόταν στην ψηφοφορία, θα ψήφιζε υπέρ της τροπολογίας ενώ οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα την καταψήφιζαν. Αδικαιολογήτως απών ήταν ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ