Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Αλέξης Κουγιας για 31χρονο μοντέλο: «Έχει κατονομάσει πρόσωπο ως ύποπτο τοποθέτησης των ναρκωτικών στο τζιπ»

Όπως αναφέρει, η κατηγορούμενη έχει κατονομάσει συγκεκριμένο πρόσωπο που την απειλούσε και θα μπορούσε να κρύβεται πίσω από την υπόθεση.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αλέξης Κουγιας για 31χρονο μοντέλο: «Έχει κατονομάσει πρόσωπο ως ύποπτο τοποθέτησης των ναρκωτικών στο τζιπ» eurokinissi
Την πιθανότητα να αποδειχθεί η αθωότητα της 31χρονης που προφυλακίστηκε για κατοχή, προμήθεια και διακίνηση ναρκωτικών, επισημαίνει σε ανακοίνωση του ο νεος συνήγορος του μοντέλου, Αλέξης Κούγιας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο γνωστός ποινικολόγος, στο σπίτι της 31χρονης δε βρέθηκαν ζυγαριά και άλλα αντικείμενα με τα οποία θα μπορούσε να συσκευάσει τις ναρκωτικές ουσίες που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο της. Επιπλέον, όπως αναφέρει, η κατηγορούμενη έχει κατονομάσει συγκεκριμένο πρόσωπο που την απειλούσε και θα μπορούσε να κρύβεται πίσω από την υπόθεση. Μάλιστα, εάν του το επιτρέψει -όπως εξηγεί- θα το δημοσιοποιήσει.
Κουγιας για μοντέλο: «Έχει κατονομάσει πρόσωπο ως ύποπτο»
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Μετά τη μελέτη της δικογραφίας από εμένα και τους συνεργάτες  μου έχουμε διαπιστώσει τα εξής πολύ σημαντικά, τα οποία μας δημιουργούν αισιοδοξία για την τελική δικαίωση της κας …
1.- Πρώτον, διαπιστώσαμε ότι και προανακριτικά, χωρίς την παρουσία συνηγόρου, αλλά και ενώπιον της κας Ανακρίτριας και του κου Εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων η εντολέας μας δεν αποδέχθηκε ποτέ οποιαδήποτε παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
2.- Η εντολέας μας, γεγονός ασυνήθιστο σε τέτοιες υποθέσεις, όπου αορίστως συνήθως λέγεται ότι κάποιος άλλος τοποθέτησε τα ναρκωτικά, όταν ο φερόμενος ως κάτοχος δεν παραδέχεται ότι είναι δικά του, κατονόμασε συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο τα τοποθέτησε, και συγχρόνως ετέθησαν υπόψη τόσο της κας Ανακρίτριας όσο και του κου Εισαγγελέα εκτός του ονόματος και συγκεκριμένα στοιχεία, από τα οποία προκύπτει ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο, εφόσον η εντολέας μας το επιτρέψει, θα το κατονομάσουμε, είχε προειδοποιήσει την εντολέα μας ότι θα την καταστρέψει.
3.- Ενώ η εντολέας μας κατηγορείται για αγορά, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών, δεν κατηγορείται για πώληση ναρκωτικών. Όσον αφορά την αγορά δεν προκύπτει από κανένα στοιχείο η τέλεση αυτής της πράξης.
4.- Το κυριότερο όμως στοιχείο υπέρ της κατηγορουμένης είναι ότι σε έρευνα που έγινε αμέσως στο σπίτι της δεν βρέθηκε ίχνος οποιασδήποτε ναρκωτικής ουσίας ούτε ζυγαριά, η απουσία της οποίας οδηγεί σε κατάρρευση την κατηγορία περί κατοχής των 35 χωρισμένων δόσεων, αφού χωρίς ζυγαριά ο κάτοχος αυτής της ποσότητας δεν θα μπορούσε ποτέ να τη διαχωρίσει, γεγονός που οδηγεί σε κατάρρευση και την κατηγορία της αγοράς και της μεταφοράς.
5.- Υπάρχουν βάσιμα στοιχεία για την αθωότητα της εντολέα μας, τα οποία θα διαπιστωθούν μετά την εξέταση DNA και δακτυλικών αποτυπωμάτων επί του αυτοκινήτου, σε συνδυασμό με τη γνωστοποίηση σε εμάς από αξιόπιστο δημοσιογράφο ότι στο αυτοκίνητο της κατηγορουμένης έχει τοποθετηθεί συσκευή GPS για την παρακολούθησή της από το πρόσωπο, το οποίο, ως η ίδια ισχυρίζεται, κατασκεύασε αυτή την ιστορία.
6.- Όσον αφορά το δήθεν «θηριώδες» ή «θωρακισμένο» RANGE ROVER της κας … πρόκειται στην πραγματικότητα για ένα μεταχειρισμένο Range Rover Evoque πενταετίας, μόνο 2 χιλιάδων κυβικών, όχι θωρακισμένο, με σημερινή τιμή όχι πάνω από 12 χιλιάδες ευρώ».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ