Σάββατο 01 Απριλίου 2023

Ελεύθερος ο γιός του εφοπλιστή για την επίθεση στο Περιστέρι

Τόσο στον γιό του εφοπλιστή όσο και στον συγκατηγορούμενό  του απαγορεύθηκε η έξοδος από την χώρα ενώ υποχρεούνται να εμφανίζονται κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ελεύθερος ο γιός του εφοπλιστή για την επίθεση στο Περιστέρι

Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων και την καταβολή εγγυοδοσίας 10 χιλιάδων ευρώ αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο γιος γνωστού εφοπλιστή ο οποίος μαζί με ένα ακόμα άτομο κατηγορείται για την αιματηρή επίθεση σε βάρος ενός πρώην πυγμάχου αλβανικής καταγωγής πριν από λίγες μέρες σε μάντρα αυτοκινήτων στο Περιστέρι.

Τόσο στον πρώτο όσο και στον συγκατηγορούμενό  του απαγορεύθηκε η έξοδος από την χώρα ενώ υποχρεούνται να εμφανίζονται κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Στον έτερο κατηγορούμενο του επιβλήθηκε εγγυοδοσία ύψους 5000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο αρνούνται την κατηγορία της πρόκλησης βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης που τους αποδίδεται και υποστήριξαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με το περιστατικό.

Ο γιος του εφοπλιστή φέρεται να υποστήριξε πως βρισκόταν στη μάντρα αυτοκινήτων επειδή ήθελε να ανταλλάξει το όχημά του με ένα άλλο και πως δεν γνωρίζει το θύμα.

Μάλιστα επικαλέστηκε την κατάθεση του ίδιου του τραυματία, ο οποίος δεν αναγνώρισε τους δύο κατηγορούμενους ως τους δράστες της επίθεσης.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ