Σάββατο 01 Απριλίου 2023

Φωτορεπορτάζ στο Υπουργείο Δικαιοσύνης: Μηχάνημα θερμομέτρησης και απολύμανσης

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κώστας Τσιάρας αποφάσισε την τοποθέτηση άλλων 10 τέτοιων Πυλών απολύμανσης και θερμομέτρησης με ειδικό σύστημα εκνέφωσης, στα μεγάλα δικαστήρια της χώρας δηλαδή, των Αθηνών, της Θεσσαλονίκης και του Πειραιά.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Φωτορεπορτάζ στο Υπουργείο Δικαιοσύνης: Μηχάνημα θερμομέτρησης και απολύμανσης

Το ότι ο Υπουργος Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας είναι γιατρός προφανώς κι εξηγεί ότι το Υπουργείο που ηγείται είναι ένα από τα λιγοστά κτήρια της πρωτεύουσας που διαθέτει Πύλη αυτόματης θερμομέτρησης και απολύμανσης.Εδώ και λίγες ημέρες τοποθετήθηκε η εν λόγω πύλη στην είσοδο κι έτσι όποιος μπαίνει στο Υπουργείο όχι μόνο θερμομετρείται αλλά και απολυμαίνεται προκειμένου να μην μεταφέρει μικρόβια στο χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα ο κ. Τσιάρας εξετάζει το ενδεχόμενο τοποθέτησης άλλων 10 τέτοιων Πυλών με το ειδικό σύστημα εκνέφωσης, στα μεγάλα δικαστήρια της χώρας δηλαδή, των Αθηνών, της Θεσσαλονίκης και του Πειραιά. Κι αν κάποιους προβληματίζει ο ατμός και τυχόν συνέπειες του , οι κατασκευαστές διαβεβαιώνουν ότι το “ψέκασμα” δεν προκαλεί δυσφορία στο αναπνευστικό σύστημα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ