Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2025

Ηράκλειο: Στη φυλακή 43χρονος που παρακολουθούσε και καταδίωκε την πρώην σύντροφό του

Του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 33 μηνών, διατάσσοντας μερική έκτιση της ποινής.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ηράκλειο: Στη φυλακή 43χρονος που παρακολουθούσε και καταδίωκε την πρώην σύντροφό του freepik

Στη φυλακή οδηγείται ένας 43χρονος άνδρας που παρακολουθούσε και καταδίωκε την πρώην σύντρόφο του η οποία υπό καθεστώς τρόμου ενεργοποίησε το panic button και έτσι κινητοποιήθηκε άμεσα η Αστυνομία για τον εντοπισμό και την σύλληψη του.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ήταν τέταρτη φορά υπότροπος γεγονός που τον καθιστά ψηλά στην «λίστα κινδύνου» για τις Αρχές, το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας του Α’ Αστυνομικού Τμήματος που έχει χειριστεί την υπόθεση συνολικά, αλλά και την Εισαγγελία. Η 45χρονη γυναίκα φέρεται να ζει ένα διαρκή εφιάλτη αφού δεν μπορεί να κάνει βήμα. 

Ο 43χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο και κρίθηκε ένοχος, με το δικαστήριο να του επιβάλλει συνολική ποινή φυλάκισης 33 μηνών, διατάσσοντας μερική έκτιση της ποινής. Αυτό σημαίνει ότι ο 43χρονος θα οδηγηθεί άμεσα στη φυλακή.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ