Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Μέχρι τις 10 Μαρτίου οι στάσεις εργασίας των δικαστικών υπαλλήλων

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μέχρι τις 10 Μαρτίου οι στάσεις εργασίας των δικαστικών υπαλλήλων

Συνεχίζουν μέχρι και τη Τρίτη 10 Μαρτίου τις δίωρες κινητοποιήσεις τους οι δικαστικοί υπάλληλοι, με νέες στάσεις εργασίας από τις 09.00 έως τις 11.00.

Οι δικαστικοί υπάλληλοι θα πραγματοποιούν στάσεις όλων των εργασιών της γραμματείας, αλλά και των ακροατηρίων και των γραφείων στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια.

Ακολουθεί η ανακοίνωση των δικαστικών υπαλλήλων:

Το Δ. Σ. του ΣΔΥΑ στην σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ την συνέχιση των κινητοποιήσεων. Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας διότι δεν υπάρχει καμιά πρόοδος στην κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων των Δικαστικών Υπαλλήλων (όπως έχουν τεθεί αναλυτικά σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας), από πλευράς του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Δεν υπήρξε καν ανταπόκριση στο έγγραφο αίτημα του Συλλόγου μας για συνάντηση του Δ.Σ. με την ηγεσία του Υπουργείου.

Κατά την διάρκεια των διακοπών θα πραγματοποιηθούν κατά τόπους συγκεντρώσεις του Δ.Σ. με τους συναδέλφους όλων των Δικαστικών Υπηρεσιών για να καθοριστεί η περαιτέρω δράση μας.

Τετάρτη 4 Μαρτίου, ώρα 9.30 με τους υπαλλήλους που εργάζονται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Πέμπτη 5 και Παρασκευή 6 Μαρτίου, ώρα 9.30, με τους υπαλλήλους που εργάζονται στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Δευτέρα 9 Μαρτίου, ώρα 9.30, με τους υπαλλήλους που εργάζονται στο κτίριο του Εφετείου και του Αρείου Πάγου. Τρίτη 10 Μαρτίου, ώρα 9.30 με τους υπαλλήλους που εργάζονται στο κτίριο του Ειρηνοδικείου Αθηνών. Αθήνα 28-2-2020

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Σωτήρης Τριπολιτσιώτης Πανωραία Τέγα

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ