Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Ο covid 19 «σκότωσε» τον γάμο γνωστού επιχειρηματία – Η ιχνηλάτηση αποκάλυψε εξωσυζυγική σχέση

Ένας από τους κεντρικούς κυβερνητικούς παράγοντες στο θέμα διαχείρισης της πανδημίας, εξομολογήθηκε πρόσφατα πως η ιχνηλάτηση κρουσμάτων κορονοϊού, «εχει κλείσει σπίτια».

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ο covid 19 «σκότωσε» τον γάμο γνωστού επιχειρηματία – Η ιχνηλάτηση αποκάλυψε εξωσυζυγική σχέση

Η εξομολόγηση είχε- χωρίς ονόματα και διευθύνσεις βέβαια – και ζουμερές περιγραφές για αποκαλύψεις πολλαπλών ερωτικών σχημάτων που έδειχνε η αναζήτηση του «ασθενή μηδέν» σε κάθε τέτοια αναζήτηση.

Το λόγου του το αληθές ήρθε να επιβεβαιώσει δικόγραφο που κατατέθηκε πρόσφατα και  αποκαλύπτει πως η ιχνηλάτηση οδήγησε στην αποκάλυψη της εξωσυζυγικής σχέσης ενός γνωστού επιχειρηματία με τη γραμματέα του. Η σύζυγος ήδη κινείται νομικά και παράλληλα διεκδικεί μεγάλο μερίδιο της περιουσίας που δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη.

Η διαδρομή  

Ο επιχειρηματίας γυρίζοντας από επαρχιακή  πόλη, την οποία είχε επισκεφτεί, όπως είχε δηλώσει στην οικογένεια του για επαγγελματικούς λόγους, παρουσίασε συμπτώματα covid-19 και όταν έγινε το τεστ βρέθηκε θετικός στον ιό.

Ακολούθησε  ιχνηλάτηση, από την οποία όμως προέκυψε ότι όσοι κατά την επίσκεψη του ήρθαν σε επαφή μαζί του στην συγκεκριμένη πόλη δεν είχαν προσβληθεί από τον ιό.

Αυτή όμως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι καθώς ήδη η σύζυγος του επιχειρηματία υποψιαζόταν πως κάτι συμβαίνει αφού εδώ και 6 μήνες της είχε πεί πως δεν αισθανόταν καλά ψυχολογικά. Όπως ενημερώθηκε και η γραμματέας του επιχειρηματία ήταν θετική στον κορονοϊό και νοσηλευόταν,  και μάλιστα είχε ταξιδέψει και αυτή μαζί του, αν και ο σύζυγος της την είχε διαβεβαιώσει ότι θα τον συνόδευε άλλος συνεργάτης του.

Ούτε η οικογένεια της γραμματέως

Η σύζυγος  είχε υποψίες ότι διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις με την γραμματέα του , όμως δεν μπορούσε να το αποδείξει, καθώς και εκείνη ήταν παντρεμένη. Και στη δική της οικογένεια δεν προσβλήθηκε κανένας άλλος πέραν εκείνης, γεγονός που επιβεβαίωσε τις υποψίες της και κίνησε τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου.

Ταυτόχρονα λόγω της μεγάλης περιουσίας που έχει αποκτήσει το ζευγάρι κατά τον έγγαμο βίο του, η σύζυγος πρόκειται να διεκδικήσει πολλά ακίνητα να περιέλθουν στο όνομα της καθώς επίσης και μεγάλη διατροφή για την ίδια και τα ανήλικα παιδιά τους προκειμένου το διαζύγιο να εκδοθεί συναινετικά.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ