Σάββατο 05 Ιουλίου 2025

Συνελήφθη δημοσιογράφος στον Βόλο που φέρεται να εκβίαζε τη Ζέττα Μακρή – “Έκανα αυτό που μου έλεγε η συνείδησή μου” – ΒΙΝΤΕΟ

Τι είπε η βουλευτής για τον εκβιασμό της από δημοσιογράφο, ο οποίος συνελήφθη με προσημειωμένα χαρτονομίσματα στην κατοχή του

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συνελήφθη δημοσιογράφος στον Βόλο που φέρεται να εκβίαζε τη Ζέττα Μακρή – “Έκανα αυτό που μου έλεγε η συνείδησή μου” – ΒΙΝΤΕΟ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία για εκβιασμό φέρεται να προχώρησε η πρώην υφυπουργός και βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, Ζέττα Μακρή.

“Έκανα αυτό που μου έλεγε η συνείδησή μου. Από εδώ και πέρα τον λόγο έχει η ελληνική Δικαιοσύνη”, ανέφερε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ η Ζέττα Μακρή ανέφερε για τον εκβιασμό που κατήγγειλε από γνωστό δημοσιογράφο: “Όλοι γνωστοί είμαστε στον Βόλο. Υπήρχαν κάποια αρνητικά δημοσιεύματα. Έγινε η σχετική κρούση. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Είναι μια πολύ στενάχωρη υπόθεση για εμένα. Πάρα πολύ καιρό πάλεψα με τη συνείδησή μου, γιατί αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι και εύκολη υπόθεση. Αλλά ένιωθα, νιώθω, είμαι σίγουρη ότι έκανα το σωστό. Είχα υποχρέωση να το κάνω στην οικογένειά μου, στην πορεία μου. Είναι πολύ στενάχωρο για εμένα, σας λέω αλήθεια”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Μακρή δεχόταν το τελευταίο διάστημα έντονες πιέσεις από γνωστό δημοσιογράφο του Βόλου, ο οποίος φέρεται να της ζητούσε το ποσό των 15.000 ευρώ, προκειμένου να σταματήσει να δημοσιεύει αρνητικά σχόλια και κείμενα σε βάρος της στο μέσο που διαχειρίζεται.

Η βουλευτής κατήγγειλε το περιστατικό στην Ασφάλεια Βόλου, με αποτέλεσμα να στηθεί επιχείρηση κατά την οποία ο δημοσιογράφος συνελήφθη να κατέχει προσημειωμένα χαρτονομίσματα που του είχε παραδώσει η Ζέττα Μακρή σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 11 το πρωί της Παρασκευής σε καφετέρια στο λιμάνι του Βόλου. Η κυρία Μακρή, σε συνεννόηση με την αστυνομία του είχε παραδώσει το ποσό των 5.000 ευρώ που είχε προσημειωθεί.

Ο δημοσιογράφος κρατείται αυτή την ώρα στην Ασφάλεια Βόλου και αναμένεται να περάσει τη διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ η βουλευτής έχει κληθεί να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, ώστε να αποσαφηνιστούν όλες οι λεπτομέρειες που οδήγησαν στην καταγγελία και τη σύλληψη.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ