Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Ανακοίνωση του Αρείου Πάγου για τις προαγωγές

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ανακοίνωση του Αρείου Πάγου για τις προαγωγές

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Άρειος Πάγος ενόψει της συνεδρίασης του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου, για προαγωγές Εισαγγελικών Λειτουργών. Σε αυτή αναφέρεται:

«Ενόψει της επικείμενης συνεδρίασης του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου, όπου θα αποφασιστούν προαγωγές για την πλήρωση των υφιστάμενων κενών οργανικών θέσεων Εισαγγελικών Λειτουργών, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις σχετικές αιτήσεις μετάθεσης ή τοποθέτησης, στο αρμόδιο Τμήμα Συμβουλίων του Αρείου Πάγου (Fax: 210 – 64.23.399), έως και την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020. Μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής δεν θα γίνει δεκτή καμία αίτηση (μετάθεσης ή ανάκλησης). Οι επιλογές δεν πρέπει να ξεπερνούν τις δεκαπέντε (15).

Η ανωτέρω προθεσμία ισχύει και για την υποβολή των αιτήσεων προαγωγής για την πλήρωση μίας κενής οργανικής θέσης στο βαθμό του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Υπενθυμίζουμε ότι οι υποβληθείσες αιτήσεις μετάθεσης που δεν έχουν ικανοποιηθεί, παραμένουν σε ισχύ μέχρι την ανάκλησή τους. Παρακαλούμε να αναζητηθούν τα υποδείγματα αιτήσεων (μετάθεσης, τοποθέτησης, ανάκλησης) στην ιστοσελίδα του Αρείου Πάγου (Ενημέρωση Συμβουλίων) και να συμπληρωθούν όλα τα στοιχεία.

Η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Συμβουλίων Ηρακλεία Γιαννακοπούλου»

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ