Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Χρ. Καλογρίτσας: «Θα προσκομίσω αδιάσειστα στοιχεία ότι εκατομμύρια ευρώ (με υποδείξεις ποιών) διατέθηκαν σε έντυπο»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Χρ. Καλογρίτσας: «Θα προσκομίσω αδιάσειστα στοιχεία ότι εκατομμύρια ευρώ (με υποδείξεις ποιών) διατέθηκαν σε έντυπο»

Θα προσκομίσω τα στοιχεία για που κατέληξαν τα 3 εκατομμύρια ευρώ, λέει ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας , ο οποίος εξαπολύει τροχιοδεικτικές βολές προς την εταιρία CCC Με την οποια έχει δικαστική αντιδικία αλλά κυρίως στρέφεται προς την πρώην κυβέρνηση.

«Εχω αδιάσειστα στοιχεία από που ήρθαν και που κατέληξαν τα 3 εκατομμύρια», αναφέρει σε δήλωσή του , εκ μέρους του επιχειρηματία Χρ. Καλογρίτσα, ο δικηγόρος Δημ. Λουβερδής.

Μάλιστα μιλάει για αλλεπάλληλες έγγραφες προσκλήσεις που απευθύνθηκαν στην CCC ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια- όπως λέει- και οι οποίες «στερούν οποιοδήποτε νομικό ή ηθικό αντεπιχείρημα τόσο από την ίδια όσο και των προσώπων που συνεργάστηκαν με αυτή», όπως αναφέρει με νόημα.

Αναφέρει επίσης:

-Πως τα email που παρατέθηκαν και «είναι αδιάσειστα» και δείχνουν (όπως εχει αναφέρει και στο δικαστήριο) πως επρόκειτο για μια εικονική υπεργολαβία με σκοπό την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας.

-Πως «εξίσου αδιάσειστα είναι τα στοιχεία τα οποια αποδεικνύουν που και με υποδείξεις ποιών διατέθηκαν τα κεφάλαια εκατομμυρίων ευρω , προς προώθηση και προσαύξηση της αξίας Εντύπου φίλα διακείμενου στην κατά τον οικείο χρόνο Κυβέρνηση και τα οποία θα προσκομιστούν αρμοδίως στις Δικαστικές Αρχές».

Δείτε εδω: ΔΗΛΩΣΗ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ