Τρίτη 06 Δεκεμβρίου 2022

Εξώδικο Μπιμπίλα σε Κούγια: “Επιχειρεί να χαλκεύσει στοιχεία”

Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι του ηθοποιού κάνουν λόγο για ύβρεις, ψεύδη και διαβολές και αδιανόητες επιθέσεις.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Εξώδικο Μπιμπίλα σε Κούγια: “Επιχειρεί να χαλκεύσει στοιχεία” (eurokinissi)

Εξώδικο στον Αλέξη Κούγια έστειλε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσω των πληρεξούσιων δικηγόρων του, Έλλης Ρούσου και Ιωάννη Απατσίδη.

Οι συνήγοροι του ηθοποιού και προέδρου του ΣΕΗ αναφέρουν σε δελτίο τύπου ότι «σήμερα επιδόθηκε εξώδικη δήλωση προς τον δικηγόρο, Αλέξιο Κούγια, για όλες τις κατά καιρούς συκοφαντικές, εξυβριστικές και προσβλητικές της προσωπικότητας του εντολέως μας, κ. Μπιμπίλα, δηλώσεις και συνεντεύξεις του, και θα ακολουθήσουν και όλα τα προβλεπόμενα ένδικα μέσα, ενώπιον κάθε αρμόδιας Αρχής».

«Το μέτρο της Αλήθειας και το Ύψος του Νόμου είναι σταθερό και ανυπέρβλητο εμπόδιο, για όποιον επιχειρεί να χαλκεύσει στοιχεία και να επιφέρει, με ύβρεις, ψεύδη και διαβολές, αδιανόητες επιθέσεις», αναφέρουν οι δικηγόροι του.

«Ως Πληρεξούσιοι Δικηγόροι του κ. Σπύρου Μπιμπίλα, Ηθοποιού και Προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας να υπενθυμίζουμε αυτή την Αρχή, έναντι του οιουδήποτε, που την παραβιάζει», σημειώνουν.

Επιπλέον οι δικηγόροι του Σπύρου Μπιμπίλα τονίζουν: «Δηλώνουμε ότι θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα του εντολέως μας, κ. Μπιμπίλα, για την προάσπιση της προσωπικότητάς του, αλλά και του Θεσμού, τον οποίο υπηρετεί».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ