Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2022

Κορονοϊός: Συνεχίζονται οι έλεγχοι παραβίασης για τα μέτρα – 96 Συλλήψεις

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κορονοϊός: Συνεχίζονται οι έλεγχοι παραβίασης για τα μέτρα – 96 Συλλήψεις

Παρά τα ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού που θέτει κυβέρνηση υπάρχουν πολίτες που δεν συμμορφώνονται στις νέες συνθήκες.

Η αστυνομία συνεχίζει αδιάκοπα τους ελέγχους και έχει προχωρήσει σε 96 συλλήψεις ανά την επικράτεια.

Αναλυτικά:

«Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού

Συνολικά από την Πέμπτη 12 Μαρτίου έχουν βεβαιωθεί (91) παραβάσεις και έχουν συλληφθεί (96) άτομα σε όλη την επικράτεια.

Συνεχίζονται οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Συνολικά από την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 έχουν βεβαιωθεί σε όλη την επικράτεια (91) παραβάσεις και έχουν συλληφθεί (96) άτομα και συγκεκριμένα:

(36) στην Αττική, (19) στη Δυτική Ελλάδα, (9) στη Θεσσαλία, (5) στη Δυτική Μακεδονία, (5) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, (5) στο Νότιο Αιγαίο, (4) στην Κρήτη, (3) στην Πελοπόννησο, (3) στη Θεσσαλονίκη (2) στην Κεντρική Μακεδονία, (2) στη Στερεά Ελλάδα, (2) στην Ήπειρο και (1) στο Βόρειο Αιγαίο Οι συλληφθέντες κατελήφθησαν να λειτουργούν χώρους (κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, καφετέριες – καφενεία, ψητοπωλεία, κέντρα διασκέδασης – δεξιώσεων, πολυκαταστήματα, κ.λπ.) για τους οποίους ισχύει το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ