Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Κρούσμα κορονοϊού στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά – Τι μέτρα έχουν ληφθεί

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κρούσμα κορονοϊού στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά – Τι μέτρα έχουν ληφθεί

Ο κορονοϊός εξακολουθεί να προελαύνει στην Αττική καθώς σύμφωνα με τους επιστήμονες στην πρωτεύουσα υπάρχει υψηλό ιικό φορτίο. Ο χώρος των δικαστηρίων δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση καθώς καθημερινά εκεί συνωστίζονται εργαζόμενοι και πολίτες.

Αυτή τη φορά ο κορονοϊός “χτύπησε” στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά γι΄αυτό δεν λειτούργησε την Παρασκευή ενώ εντός του τρέχοντος Σαββατοκύριακου θα διενεργηθεί συστηματική απολύμανση.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πειραιά

Λόγω της υπάρξεως επιβεβαιωμένου κρούσματος της νόσου COVID- 19 στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά αποφασίσθηκαν τα ακόλουθα: 1. Σήμερα, 2 Οκτωβρίου 2020, το Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά δεν θα λειτουργήσει. Κάθε προθεσμία που λήγει στις 2/10/2020 παρεκτείνεται για τη Δευτέρα 5/10/2020. 2. Θα διενεργηθεί, εντός του Σαββατοκύριακου, συστηματική απολύμανση στους χώρους του Δικαστηρίου. 3. Την ερχόμενη εβδομάδα, το Δικαστήριο θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας. 4. Οι δικάσιμοι (έδρες) της ερχόμενης εβδομάδας θα διεξαχθούν κανονικά. Δεν θα συμμετάσχουν, όμως, στις συνθέσεις όσοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ή είναι στενές επαφές του κρούσματος.

Πηγή: adjustice.gr/

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ