Παρασκευή 01 Ιουλίου 2022

Νέος πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών Εισαγγελέων ο Κωνσταντίνος Βουλγαρίδης

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νέος πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών Εισαγγελέων ο Κωνσταντίνος Βουλγαρίδης

Ο Κωνσταντίνος Βουλγαρίδης είναι ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών Εισαγγελέων, όπως προέκυψε μετά από τη συνεδρίαση για τη συγκρότηση του Προεδρείου της Ένωσης.

Στη θέση του Α’ Αντιπροέδρου ο Αντιεισαγγελλέας Εφετών, Ευστάθιος Βεργώνης και του Β’ ο Ειρηνοδίκης Γρηγόριος Κομπολίτης.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα μέλη της Προσωρινής Διοίκησης της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων συνήλθαν σήμερα 23 Ιουνίου 2020 σε συνεδρίαση για την συγκρότηση του Προεδρείου της Ένωσης.

Κατά τη συνεδρίαση αυτή αναδείχθηκε η σύνθεση του Προεδρείου της Προσωρινής Διοίκησης, που είναι η ακόλουθη:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κωνσταντίνος Βουλγαρίδης, Πρόεδρος Πρωτοδικών Α΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ευστάθιος Βεργώνης, Αντεισαγγελέας Εφετών Β΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γρηγόριος Κομπολίτης, Ειρηνοδίκης ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Δημήτριος Φούκας, Πρόεδρος Πρωτοδικών ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: Ελευθερία Κώνστα, Εφέτης ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ: Ευστάθιος Βεργώνης, Αντεισαγγελέας Εφετών ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ: Νικόλαος Σαλάτας, Πρόεδρος Εφετών Μαργαρίτα Στενιώτη , Εφέτης Παναγιώτης Λυμπερόπουλος, Εφέτης Ακολούθως κατά την πρώτη συνεδρίαση της η Προσωρινή Διοίκηση αποφάσισε: 1) τη διενέργεια των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ., της Εξελεγκτικής Επιτροπής και των Εφετειακών Επιτροπών στις 27 Σεπτεμβρίου 2020 και 4 Οκτωβρίου 2020. 2) Την συνάντηση του Προεδρείου με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Π. Πικραμμένο και τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνο Τσιάρα, προκειμένου να συζητηθούν θέματα, που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες και αποτελούν αντικείμενο έντονου δημοσίου διαλόγου».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ