Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Αλέξης Κούγιας Θα εκπροσωπήσει την οικογένεια της 10χρονης Μαρκέλλας

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ο Αλέξης Κούγιας Θα εκπροσωπήσει την οικογένεια της 10χρονης Μαρκέλλας

Ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε πως επελέγη από την οικογένεια της 10χρονης Μαρκέλλας, την μητέρα και τον αδερφό της, να τους εκπροσωπήσει μαζί με την κα. Ανθούλα Ανάσογλου ενώπιον ενώπιον της 1ης Τακτικής Ανακρίτριας Θεσσαλονίκης και των Ποινικών Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης, ασκώντας το βήμα της πολιτικής αγωγής κατά της συλληφθείσας 33χρονης απαγωγέα, αλλά και όλων των πιθανών συνεργών της για όλες τις κακουργηματικές και πλημμεληματικές πράξεις, τις οποίες κατηγορούνται ότι διέπραξαν.

Συγκεκριμένα, οι πράξεις, για τις οποίες θα δηλωθεί παράσταση πολιτικής αγωγής, είναι οι πράξεις της αρπαγής ανηλίκου με σκοπό μεταχείρισης σε ανήθικες ασχολίες, του βιασμού, της γενετήσιας πράξης με ανήλικο, της κακουργηματικής πορνογραφίας ανηλίκων και της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Όπως αναφέρει το γραφείο του κ. Κούγια «θα ανακοινώσουμε την ημέρα, κατά την οποία θα ασκήσουμε τυπικά ενώπιον της 1ης Τακτικής Ανακρίτριας Θεσσαλονίκης τα δικαιώματα των πολιτικώς εναγόντων».

Αναλυτικά:

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανακοινώνει ότι ο επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιος Κούγιας επελέγη από τη μητέρα και τον αδελφό της 10χρονης Μαρκέλλας μαζί με τη Δικηγόρο Θεσσαλονίκης κα Ανθούλα Ανάσογλου να τους εκπροσωπήσουν ενώπιον της 1ης Τακτικής Ανακρίτριας Θεσσαλονίκης και των Ποινικών Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης, ασκώντας το βήμα της πολιτικής αγωγής κατά της συλληφθείσας 33χρονης απαγωγέα, αλλά και όλων των πιθανών συνεργών της για όλες τις κακουργηματικές και πλημμεληματικές πράξεις, τις οποίες κατηγορούνται ότι διέπραξαν. Συγκεκριμένα, οι πράξεις, για τις οποίες θα δηλωθεί παράσταση πολιτικής αγωγής, είναι οι πράξεις της αρπαγής ανηλίκου με σκοπό μεταχείρισης σε ανήθικες ασχολίες, του βιασμού, της γενετήσιας πράξης με ανήλικο, της κακουργηματικής πορνογραφίας ανηλίκων και της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Με νεότερο δελτίο τύπου θα ανακοινώσουμε την ημέρα, κατά την οποία θα ασκήσουμε τυπικά ενώπιον της 1ης Τακτικής Ανακρίτριας Θεσσαλονίκης τα δικαιώματα των πολιτικώς εναγόντων».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ