Ο ψευτογιατρός σε χειρουργείο κλινικής των Νοτίων Προαστίων

Σοκάρουν οι συνεχιζόμενες αποκαλύψεις για τη πλούσια όπως προκύπτει από τα στοιχεία της δικογραφίας δράση του ψευτογιατρού, ο οποίος εμφανιζόταν σε ασθενείς που έπασχαν από σοβαρά και ανίατα νοσήματα και τους έπειθε ότι θα τους γιατρέψει με … πανάκριβα βότανα και μαντζούνια. Ενώ ο κατηγορούμενος έχει ήδη προφυλακιστεί στο φως της δημοσιότητας έρχονται καθημερινά ακόμα […]

NEWSROOM
Ο ψευτογιατρός σε χειρουργείο κλινικής των Νοτίων Προαστίων

Σοκάρουν οι συνεχιζόμενες αποκαλύψεις για τη πλούσια όπως προκύπτει από τα στοιχεία της δικογραφίας δράση του ψευτογιατρού, ο οποίος εμφανιζόταν σε ασθενείς που έπασχαν από σοβαρά και ανίατα νοσήματα και τους έπειθε ότι θα τους γιατρέψει με … πανάκριβα βότανα και μαντζούνια.

Ενώ ο κατηγορούμενος έχει ήδη προφυλακιστεί στο φως της δημοσιότητας έρχονται καθημερινά ακόμα και φωτογραφίες που πιστοποιούν τη δράση του ως «γιατρού» δίπλα μάλιστα σε επαγγελματίες ιατρούς και νοσηλευτές.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικά στοιχεία που ανάρτησε σήμερα στην ιστοσελίδα του το «Πρώτο Θέμα», ο 47χρονος κατηγορούμενος εμφανίζεται σε φωτογραφικό ενσταντανέ μέσα σε χειρουργείο ιδιωτικής κλινικής, ντυμένος με την χειρουργική αποστειρωμένη ένδυση, δίπλα σε «συναδέρφους» του κρατώντας στο χέρι ένα νυστέρι με το οποίο μόλις είχε αφαιρεθεί ένα ανθρώπινο λίπωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αν και στην απολογία του ενώπιον του ανακριτή ισχυρίσθηκε μεταξύ άλλων πως δεν παρουσιαζόταν στα θύματά του ως γιατρός αλλά εκείνοι του «κόλλησαν» την ιδιότητα του γιατρού, η αποκαλυπτική φωτογραφία του «Πρώτου Θέματος» η οποία προέρχεται από φωτογραφίες που προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο του Alpha, αποδεικνύει το αντίθετο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εν λόγω φωτογραφία προέρχεται από κλινική των νοτίων Προαστίων, όπου ο κατηγορούμενος εμφανίζεται δίπλα σε επαγγελματίες ιατρούς και νοσηλευτές μετά την ολοκλήρωση επέμβασης στο χειρουργείο, χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν γνώριζαν ότι ο ίδιος δεν είναι γιατρός. Μου την κόλλησαν οι ασθενείς

«Για τη δήθεν ιατρική μου ιδιότητα, το αληθές είναι ότι αρχικά δεν παρουσιαζόμουν ως τέτοιος, αλλά με την ιδιότητα του βοτανολόγου, έστω και εμπειρικού. Οι ίδιοι που τους προσέφερα τις υπηρεσίες μου άρχισαν να με συστήνουν περαιτέρω ως γιατρό και ουδέν έπραξα προκειμένου να άρω την πλάνη», υποστήριξε ο 47χρονος.

«Πέραν της ιδιότητας μου ως βοτανολόγος ουδέποτε έχω αποκτήσει πτυχίο ιατρικής. Απλά ορισμένες φορές συνόδευα τους ασθενείς στο διαγνωστικό κέντρο και νοσοκομείο στο οποίο θα έκαναν την εξέταση», ισχυρίσθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ογκοδέστατη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του 47χρονου κατηγορούμενου, οι αρχές του αποδίδουν την ευθύνη για τον θάνατο δύο εφήβων 14 και 15 ετών και ενός 76χρονου καρκινοπαθή, καθώς και την εξαπάτηση τουλάχιστον 40 περιπτώσεων ασθενών. Αστυνομικές και δικαστικές αρχές συνεχίζουντην έρευνα τους και έχουν με εισαγγελική διάταξη δοθεί στην δημοσιότητα τα στοιχείατης ταυτότητας του και η φωτογραφία του.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ