Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Παν. Φασούλας για την προσπάθεια «εκβιασμού του»: Δε θα επιτρέψω σε κανέναν να με τρομοκρατήσει»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Παν. Φασούλας για την προσπάθεια «εκβιασμού του»: Δε θα επιτρέψω σε κανέναν να με τρομοκρατήσει»

 

Την ελπίδα του πίσω από τα φαινόμενα «εκβιασμού και απειλών» που κατήγγειλε πως δέχτηκε, να μην βρίσκεται κάποιος αντίπαλός του στις εκλογές για την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, εκφράζει με δήλωσή του ο πρώην βουλευτής και διεθνής καλαθοσφαιριστής, Παν. Φασούλας.

Αναφέρει:

«Η επιλογή μου να λάβω μέρος στις προσεχείς αρχαιρεσίες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με στοχοποίησε. Κατήγγειλα στις αρχές τα σοβαρά περιστατικά που μου συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες ώστε να τα ερευνήσουν και να τα αξιολογήσουν. Θα θεωρήσω εξαιρετικά θλιβερό αν πίσω από την αήθη επίθεση και προειδοποιήσεις των τελευταίων ημερών αποδειχθεί ότι βρίσκεται κάποιος αντίπαλος μου στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η απόφαση μου να προσφέρω στο μπάσκετ και στον αθλητισμό είναι γνήσια, συνειδητή, ανεξάρτητη από συμφέροντα και ίσως δεν αρέσει σε κάποιους.

Δε θα επιτρέψω όμως σε κανένα πρόσωπο και κανένα σύστημα να τρομοκρατήσει ή να θέσει σε κίνδυνο εμένα και την οικογένεια μου.

Με τιμή

Παναγιώτης Φασούλας».

Το περιστατικό

Υπενθυμίζεται πως ο Παναγιώτης Φασούλας που είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΟΚ μετέβη στις 14/9 το πρωί στην ΓΑΔΑ και στο τμήμα δίωξης εκβιαστών, αναφέροντας ότι τον τελευταίο καιρό παρακολουθείται, καθώς και ότι εκφοβίζεται. Ο Παναγιώτης Φασούλας ανέφερε συγκεκριμένα ότι τον τελευταίο καιρό έχουν δοθεί στην δημοσιότητα και πιο συγκεκριμένα στο διαδίκτυο, φωτογραφίες οι οποίες τον δείχνουν μέσα στο αυτοκίνητό του, ενώ φαίνεται και η πινακίδα του αυτοκινήτου του, γεγονός που θεώρησε αναγκαίο να αναφέρει, ενώ όπως, άγνωστος τον πλησιασε και του ειπε: «Ψηλέ Πρόσεχε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ