Κυριακή 03 Δεκεμβρίου 2023

Στη ΓΑΔΑ ο Νικ. Μιχαλολιάκος – Η κόρη του έβριζε τους δημοσιογράφους και η Ελ. Ζαρούλια προσπάθησε να τους “πατήσει” με το αυτοκίνητο (Βίντεο)

Αυτοβούλως εμφανίστηκε στην αστυνομία ο καταδικασμένος για διεύθυνση της  εγκληματικής οργάνωσης , Νίκος Μιχαλολιάκος. Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής έφτασε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και καθόταν στο πίσω μέρος ενός ιδιωτικού αυτοκινήτου. Η γυναίκα του και η κόρη του έβριζαν τους δημοσιογράφους.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στη ΓΑΔΑ ο Νικ. Μιχαλολιάκος – Η κόρη του έβριζε τους δημοσιογράφους και η Ελ. Ζαρούλια  προσπάθησε να τους “πατήσει” με το αυτοκίνητο (Βίντεο)

Αδιανόητες εικόνες ακόμα και κατά την παράδοση του Μιχαλολιάκου στην Αστυνομία.Όχι μόνο η  σύζυγος του Ελένη Ζαρούλια προσπάθησε να “πατήσει” δημοσιογράφους αλλά η κόρη του, Ουρανία, τους έβριζε με εκφράσεις όπως “θα σας γαμ@@@με” και “εσείς είτε η εγκληματική οργάνωση”, ενώ τους κατέγραφε με το κινητό της.

«Με πηγαίνουν φυλακή για τις ιδέες μου», δήλωσε ο καταδικασμένος για διεύθυνση της  εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, εξερχόμενος από το σπίτι του, λίγα λεπτά μετά την απόφαση του δικαστηρίου να μην κάνει δεκτό το αίτημα για αναστολή της ποινής του.

Η δήλωση Μιχαλολιάκου

Με πηγαίνουν φυλακή για τις ιδέες μου. Θα δικαιωθούμε και από την ιστορία και από τον ελληνικό λαό. Ευχαριστώ τους εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που ήταν στο πλευρό της ΧΑ ενάντια σε μια βρώμικη χούντα που υπάρχει στα ΜΜΕ, στην πολιτική ζωή της χώρας και στη δικαιοσύνη», είπε ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ