Σάββατο 11 Μαϊου 2024

Μαρούσι: Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας – ΒΙΝΤΕΟ

Οι αστυνομικές δυνάμεις που ειδοποιήθηκαν για το συμβάν στις 3:40 τα ξημερώματα εντόπισαν έξω από το γνωστό νυχτερινό κέντρο κάλυκα 9 χιλιοστών αλλά και ένα όπλο.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μαρούσι: Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας – ΒΙΝΤΕΟ eurokinissi

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι. Αποτέλεσμα της αιματηρής συμπλοκής ήταν ο θάνατος ενός ανθρώπου κι ο τραυματισμός ενός ακόμα.

Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, ο άνδρας που κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο φέρει τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό ενώ ο 22χρονος τραυματίας έχει δεχθεί σφαίρα από πυροβόλο όπλο στην κοιλιά.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που ειδοποιήθηκαν για το συμβάν στις 3:40 τα ξημερώματα εντόπισαν έξω από το γνωστό νυχτερινό κέντρο κάλυκα 9 χιλιοστών αλλά και ένα όπλο.

Ο τραυματίας ο οποίος πιθανότατα είναι φαντάρος, έχει μεταφερθεί στον «Ερυθρό Σταυρό» και αυτή την ώρα οι Αρχές διεξάγουν εξονυχιστική έρευνα για το τι ακριβώς συνέβη, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι: Στην ίδια παρέα νεκρός και τραυματίας

Στην ίδια παρέα φαίνεται να βρίσκονταν οι δύο άνδρες οι οποίοι διαπληκτίστηκαν και στη συνέχεια αντάλλαξαν πυροβολισμούς και μαχαιριές έξω από το γνωστό νυχτερινό κέντρο επί της λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι, κοντά στο «δαχτυλίδι».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 3:40 η ΕΛ.ΑΣ ενημερώθηκε για τον αιματηρό καβγά έξω από το μαγαζί και όταν έφτασαν στο σημείο οι δυνάμεις των ΟΠΚΕ, εντόπισαν άνδρα αιμόφυρτο, ο οποίος έφερε τραύμα στον λαιμό του από μαχαίρι, ενώ δίπλα του βρέθηκαν κάλυκας 9 χιλιοστών αλλά και 22άρι πιστόλι μέσα σε παρτέρι.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ