Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Δολοφονία γυναίκας στο Πήλιο: Τι κατέθεσε ο σύζυγος της άτυχης Γερμανίδας – Πού στρέφονται οι έρευνες – ΒΙΝΤΕΟ

Εκτός από τον σύζυγό της, εξετάζονται και γείτονες, με τον κύκλο των ερευνών να είναι διευρυμένος.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δολοφονία γυναίκας στο Πήλιο: Τι κατέθεσε ο σύζυγος της άτυχης Γερμανίδας – Πού στρέφονται οι έρευνες – ΒΙΝΤΕΟ EUROKINISSI

Σε πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται η δολοφονία γυναίκας στο Πήλιο, αφού η ιατροδικαστική έκθεση άλλαξε άρδην τα δεδομένα και ενώ αρχικά ο θάνατός της είχε αποδοθεί σε αιφνίδιο αίτιο, πλέον το συμβάν ερευνάται ως έγκλημα. 

Όπως έγραψε το dikastiko.gr, ο σύζυγος της άτυχης Γερμανίδας κλήθηκε για κατάθεση από τις αρχές, όπως και η κόρη της.

‘Οπως μετέδωσε το MEGA, ο ίδιος υποστήριξε πως την ώρα του συμβάντος ο ίδιος βρισκόταν στο σπίτι με έναν τεχνικό προκειμένου να κάνουν κάποιες εργασίες στο οίκημα.

Όταν αυτές ολοκληρώθηκαν, ο τεχνικός αποχώρησε, με τον ίδιο να ξαπλώνει για να κοιμηθεί. Όπως ο ίδιος υποστήριξε στην κατάθεσή του, όταν ξύπνησε βρήκε τη σύζυγό του νεκρή στην αυλή του σπιτιού τους. 

Δολοφονία γυναίκας στο Πήλιο: Δέχθηκε σφαίρα στην πλάτη

Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως το σώμα της 58χρονης βρέθηκε σε ανηφορικό σημείο μπροστά από την καγκελόπορτα του σπιτιού του ζευγαριού. Φαίνεται δηλαδή πως η γυναίκα κατευθυνόταν από την καγκελόπορτα προς το σπίτι και εκεί δέχτηκε την σφαίρα.

Σημειώνεται πως στο οίκημα δεν έχουν βρεθεί ίχνη παραβίασης ή διάρρηξης, με την έρευνα των Αρχών, η οποία εστιάζει στο σενάριο της δολοφονίας, να επικεντρώνεται στο εξωτερικό σημείο του σπιτιού που βρέθηκε νεκρή η 58χρονη, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά.

Τι αναφέρει η ιατροδικαστική εξέταση

Σύμφωνα με την εξέταση που πραγματοποίησε η ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας της Λάρισας, Χρυσαυγή Κούση, “κατά την ιατροδικαστική εξέταση της θανούσης διαπιστώθηκε ότι αυτή φέρει τραύμα ως επί πύλης εισόδου βλήματος στην αριστερή οπίσθια θωρακική επιφάνεια, με φορά από πίσω προς τα εμπρός και με ανωφερή πορεία. Η πορεία του βλήματος διαπερνά το 9-10 μεσοπλεύριο διάστημα, τον κάτω λοβό του αριστερού πνεύμονα, το περικάρδιο, το οπίσθιο τοίχωμα της αριστερής κοιλίας της καρδιάς, το πρόσθιο τοίχωμα της αριστερής κοιλίας της καρδιάς – (διαμπερές τραύμα καρδιάς), το δεύτερο– τρίτο  μεσοπλεύριο διάστημα, τα μαλακά μόρια άνωθεν του αριστερού μαστού, χωρίς πύλη εξόδου”. 

Όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία της ΕΛΑΣ, πρόκειται για βολίδα πυροβόλου όπλου, μικρού διαμετρήματος, πιθανόν 22mm. Η πύλη εισόδου δεν ήταν εμφανής, ενώ το φόρεμα της χρονικό θανούσης φέρει αντίστοιχα στο σημείο πολύ μικρή οπή.

Εκτός από τον σύζυγό της, εξετάζονται και γείτονες, με τον κύκλο των ερευνών να είναι διευρυμένος. Απαντήσεις αναμένεται να δώσουν τα εγκληματολογική εργαστήρια στα οποία έχει σταλεί η σφαίρα και λοιπά στοιχεία που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ