Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Κώστας Πολυχρονόπουλος: “Είχε παίξει 600.000 ευρώ σε τυχερά παιχνίδια μέσα σε τρία χρόνια” – ΒΙΝΤΕΟ

Πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος έχουν κληθεί να δώσουν έγγραφες καταθέσεις.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κώστας Πολυχρονόπουλος: “Είχε παίξει 600.000 ευρώ σε τυχερά παιχνίδια μέσα σε τρία χρόνια” – ΒΙΝΤΕΟ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Άλλος Άνθρωπος», Κώστας Πολυχρονόπουλος, φέρεται να είχε παίξει 600.000 ευρώ στα τυχερά παιχνίδια μέσα σε 3 χρόνια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσιάζει η εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, σε 270.000 πονταρίσματα μέσα σε 3 χρόνια, ηλεκτρονικού τζόγου, είχε προχωρήσει ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, σύμφωνα με το πόρισμα της ΕΛΑΣ.

Κώστας Πολυχρονόπουλος: “Ξόδευε υπέρογκα ποσά σε εταιρείες διαδικτυακών παιχνιδιών”

Επιπλέον το «ΒΗΜΑ» αναφέρει πως, «Είχε προηγηθεί η αρχική έρευνα της Αρχής για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από την οποία είχε προκύψει ότι ο κ. Πολυχρονόπουλος, ο οποίος ελάμβανε μεγάλες δωρεές για να προσφέρει φαγητό σε απόρους, ξόδευε υπέρογκα ποσά σε εταιρείες διαδικτυακών παιχνιδιών»

Και συνεχίζει το άρθρο του Βασίλη Λαμπρόπουλου: «Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ έρχεσαι έτσι να επιβεβαιώσει τα παραπάνω ευρήματα της Αρχής και να διαπιστώσει ότι τα χρήματά που ξόδεψε σε τυχερά παιχνίδια ο Κώστας Πολυχρονόπουλος ανέρχονται την 3ετία 2020-2022, σε 600.000 ευρώ, με την ενασχόλησή του με «κουλοχέρηδες» να αποτελεί καθημερινή συνήθεια.

Πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος έχουν κληθεί να δώσουν έγγραφες καταθέσεις.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ