Τροχαίο στο Χαλάνδρι: Στο Ανθρωποκτονιών η υπόθεση – Τι εξετάζει η ΕΛΑΣ
Σε βάρος του οδηγού σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για το τροχαίο στο Χαλάνδρι με τρεις τραυματίες.
Σύμφωνα με το Newsit εξετάζεται αν ο άνδρας να έπεσε σκόπιμα με το όχημά του στις γυναίκες. «Στο Ανθρωποκτονιών η υπόθεση του 45χρονου οδηγού. Εξετάζεται να έπεσε σκόπιμα με το αυτοκίνητό του πάνω στη στάση λεωφορείου. Αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχιατρικής φύσεως, παρακολουθείται από γιατρό κι ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για «απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή», αναφέρει το δημοσίευμα.
Τροχαίο στο Χαλάνδρι: Η κρισιμότητα της υπόθεσης
Ενδεικτικό της σοβαρότητας της υπόθεσης είναι η ανάθεσή της στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και συγκεκριμένα στο Ανθρωποκτονιών και όχι στην Τροχαία, καθώς κρίθηκε πως ενδεχομένως ο 45χρονος οδηγός να έπεσε σκόπιμα πάνω στη στάση λεωφορείου μιμούμενος ανάλογες βίαιες πράξεις διεθνώς.
«Είναι χαρακτηριστικό πως ο 45χρονος πέρασε από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως, προσπέρασε τη στάση όπου βρισκόταν κόσμος, έκανε αναστροφή και μετά στην επιστροφή, έπεσε πάνω στη στάση, τραυματίζοντας σοβαρά στο πόδι μία 46χρονη και ελαφρά άλλες δύο κοπέλες. Ακόμη και η ενέργειά του να απομακρυνθεί από το σημείο, να διανύσει μία απόσταση περίπου 900 μέτρων, να αυτοτραυματιστεί με ένα μαχαίρι και στη συνέχεια να βγει από το μαύρο όχημα, φωνάζοντας «σκοτώστε με», μόνο ως άκρως περίεργη μπορεί να χαρακτηριστεί».
Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr